ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Μ. Κανελλοπούλου: Την ημέρα της συζήτησης θα είμαστε παρών

Στιγμιότυπο από την ανοικτή λαϊκή συνέλευση της πλ. Αγ. Σοφίας.


Δεν θα τους διευκολύνουμε με την απουσία μας, όπως η Χρυσή Αυγή
Τη λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ χθες στην πλ. Αγ. Σοφίας απασχόλησε το εάν θα πρέπει να βρίσκονται οι βουλευτές του μέσα στη Βουλή την ώρα της συζήτησης των αντιλαϊκών μέτρων και «έτσι να νομιμοποιήσουν τη λήψη τους» όπως είπε συμμετέχον μέλος ή μήπως θα έπρεπε να βγουν και να σταθούν στο Σύνταγμα δίπλα στους διαμαρτυρόμενους.
Την απάντηση ανέλαβε να δώσει η βουλευτής Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία είπε:
«Από τις πληροφορίες που έχει το κόμμα, γνωρίζουμε ότι είναι πολύ πιθανό η Χρυσή Αυγή να απέχει από την ψηφοφορία. Αυτό θα διευκολύνει την κυβέρνηση, ώστε να περάσει τα μέρα με μικρότερο μέτρο, από ότι θα χρειάζονταν εάν ήσαν παρόντες. Έτσι θα διευκολύνει την κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή γιατί είναι εναντίον των εργαζομένων, υπηρετεί το σύστημα που την χρειάζεται» τόνισε και αμέσως ερώτησε:
«Αυτό θέλετε; Να εξυπηρετήσουμε και μεις την κυβέρνηση με την απουσία των 72 βουλευτών μας;».
Η απάντηση ήταν αυτονόητη γι αυτό και κανείς από το κοινό δεν συγκατένευσε σε αποχή του ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή την ημέρα εκείνη. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: