ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν υπάρχει η περίφημη λίστα των «36» λέει ο Ν. Κωνσταντόπουλος

Αριστερά ο Ν. Κωνσταντόπουλος με τον Αλ. Τσίπρα.


Ανυπόστατη και συκοφαντική αναφορά
στο όνομά μου
Από την πρώτη ημέρα που η ιστορία με τη δήθεν λίστα των πολιτικών βρήκε φιλοξενία σε προθύμους να αποσταθεροποιήσουν το πολιτικό σκηνικό, το ISTOLOGIO τόνισε ότι είναι τουλάχιστον περίεργη η δημοσιοποίησή της ενόψει της ψήφισης των νέων αντιλαϊκών μέτρων. Τούτων δοθέντων, τώρα βρισκόμαστε στη φάση όπου ο μύλος ανεμίζει την λάσπη προς κάθε κατεύθυνση.
Οι αντιδράσεις ήταν αναμενόμενες. Αλλά εάν η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την κάθαρση θα πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα όσα και για όσους υπάρχουν στοιχεία. Ειδάλλως η διαιώνιση αυτού του φαινομένου θα ωφελήσει τις δυνάμεις του λαϊκισμού που ελλοχεύουν στα νεοναζιστικά στοιχεία.
Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο κ. Κωνσταντόπουλος δήλωσε πως δεν έχει καμία εκκρεμότητα με το ΣΔΟΕ, σημειώνοντας πως θα στείλει εξώδικα τόσο στο ΣΔΟΕ, όσο και στο Υπ. Οικονομικών.
Πάντως ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είναι εξοργισμένος από την αναφορά του ονόματός του στη λίστα των «36», τονίζει: «Δεν υπάρχει λίστα».
Κι αυτό ας το λάβουμε υπόψη μας. Όπως επίσης ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με ρητορεία που υπερβαίνει αυτή του Ν. Κωνσταντόπουλου,  αποτελεί ανερχόμενο πολιτικό αστέρα στο χώρο της αριστεράς. Και τούτο μην περάσει απαρατήρητο.

Δήλωση Νίκου Κωνσταντόπουλου 
 
«Δεν είναι χωρίς σημασία το ότι, στην περίοδο που η κοινωνία βιώνει εξουθενωτική και ταπεινωτική ήττα της Ελλάδας, στο πολιτικό πεδίο υπάρχουν διάσπαρτες πρακτικές αποσταθεροποίησης και ευτελισμού του δημοσίου βίου.
Η κυβέρνηση, η Δικαιοσύνη, τα κόμματα, τα ΜΜΕ της αντικειμενικής κριτικής και του δημοκρατικού ελέγχου οφείλουν να αντιμετωπίσουν το επικίνδυνο αυτό πρόβλημα.
Ζητώ με εξώδικο δήλωση - διαμαρτυρία και πρόσκληση προς τα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης, αλλά και προς το ΣΔΟΕ, να μου χορηγήσουν επίσημο αντίγραφο του δημοσίου εγγράφου που φέρεται ως "λίστα" του ΣΔΟΕ. Να μου γνωστοποιηθεί ποιος το υπογράφει και ποιοι το συνέταξαν και το χειρίστηκαν από το ΣΔΟΕ.
Ζητώ, επίσης, να ενημερωθώ γραπτώς για το εάν και πότε οι πρώην και νυν επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Καπελέρης, Διώτης και Στασινόπουλος, συνέταξαν κείμενο με κατάλογο ονομάτων, μεταξύ των οποίων και το δικό μου, με ανυπόστατη και συκοφαντική αναφορά.
Σε περίπτωση που δεν θα μου δοθούν τα στοιχεία, για τα οποία έχω έννομο συμφέρον, θα ζητήσω να υποχρεωθεί δικαστικά η Διοίκηση να το πράξει.
Περιττεύει να προσθέσω ότι θα προσφύγω με όλα τα νόμιμα μέσα ασκώντας τα δικαιώματά μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που με στοχοποιούν, με το ίδιο modus operandi, συκοφαντικά κέντρα που κατ’ επανάληψη έχουν καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη».

Α. Ρουπακιώτης: Έλλειψη διαφάνειας

Την ίδια ώρα η Ελλάδα, όπως παραδέχεται ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, απειλείται με κυρώσεις επειδή καθυστερεί να συμμορφωθεί στις συστάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη διαφάνεια στη χρηματοδότηση των κομμάτων και των πολιτικών. Απαντώντας σε ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημήτρη Παπαδημούλη, Ζωής Κωνσταντοπούλου, Σοφίας Σακοράφα, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Γιώργου Σταθάκη, ο υπουργός τονίζει ότι έχουν διατυπωθεί 16 συστάσεις με τις οποίες πρέπει να συμμορφωθούμε έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: