ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Και μετά του λένε ότι δεν τα φάγαμε μαζί, έστω και ηλεκτρονικά!

Κατηγορεί τους άλλους για διορισμούς. Τώρα διόρισε τον κολλητό του.

Ο κυρ Θόδωρος το επιβεβαίωσε διορίζοντας στη Βουλή τον επιμελητή του βιβλίου του!
 Εδώ είναι η απόλυτη εφαρμογή της ρήσης του κυρ Θόδωρου Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε». Κατηγορούσε τους πάντες ότι διόριζαν στους ΟΤΑ και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και γιαυτό φτάσαμε έως εδώ. Τώρα διορίζει ο ίδιος δικούς του στη Βουλή. Και μάλιστα με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Από πότε άραγε είναι αντιπρόεδρος τούτης της κυβέρνησης και δεν το μάθαμε. Μισθό αντιπροέδρου μπορεί να παίρνει. Είναι όμως και Αντιπρόεδρος;  
Και όταν δηλώνει ότι μαζί τα φάγαμε, προφανώς εννοεί όποιον  συνέφαγε μαζί του. Με την ευρεία έννοια, έστω και ηλεκτρονικά. Διότι και αυτό έχει την αξία του καθώς ο κυρ Θόδωρος, με το απύλωτο στόμα του καθ’ όσων τον κατηγορούν για το θράσος του, μάλλον προκαλεί για να του προσθέσουν στα ανομήματά του και την επιμονή του. Μα και την προκλητικότητά του.
Όπως και αν έχει ο κυρ Θεόδωρος Πάγκαλος βρήκε ακόμα μια ευκαιρία για να προκαλέσει, αφού κάνοντας χρήση του δικαιώματός του, ως πρώην αντιπρόεδρος κυβέρνησης, διόρισε ως μετακλητό υπάλληλο στο γραφείο, που του παρέχεται στην Βουλή, τον επιμελητή του βιβλίου του «Μαζί τα φάγαμε».
Ειδικότερα, σύμφωνα με το protothema.gr, με το υπ΄ αριθμό 438 ΦΕΚ, της 17 Σεπτεμβρίου: «Διορίζεται στο Γραφείο του πρώην Αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Κυβερνήσεως Θεόδωρου Πάγκαλου, μετά την κατά το νόμο πρότασή του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου» ο Μ.Ψ. του Σ.
          Ο Μ.Ψ. του Σ. είναι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το e-book του κυρ Θόδωρου Πάγκαλου «mazi ta fagame» που πάει πολύ καλά στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: