ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Τριανταφυλλόπουλος Δ.: Εν γνώσει των συνεπειών του νόμου δηλοποιώ ότι…

Τώρα είναι στο μικρόφωνο. Μετά θα παίξει στο Twitter.


Ένα αστειάκι ήταν ρε παιδιά, μη με πυροβολείτε!
    Προσπάθεια να υποβαθμίσει το θέμα που δημιουργήθηκε με τον χαρακτηρισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω διαδικτύου, επιχειρεί ο πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μετά την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας που εκδόθηκε σήμερα και με τίτλο: «Θέμα: Τα παιδία παίζει [στο διαδίκτυο] ή χαζό παιδί χαρά γεμάτο», του συνιστά «να πάψει να ασχολείται με την πολιτική και να συνεχίζει να παίζει με το… τουίτερ του, έχοντας και μία φωτό της Κομανέτσι, σαν ανώριμο  παιδάκι που είναι».
         Σε δήλωσή του που ανέβασε πριν από λίγο στο facebook, ο Δ. Τριανταφυλλόπουλος,  ζητεί «άφεση αμαρτιών» και αφού «αποκηρύττει μετά βδελυμίας τον ΣΥΡΙΖΑ και τας παραφιάδας αυτού…» «δηλώνει υπευθύνως και εν γνώση των συνεπειών του νόμου» ότι «σέβεται απόλυτα τον Αλ. Τσίπρα» και ότι η πράξις του δεν ήταν τίποτε άλλο αντεθνικόν, παρά μόνον ένα ελληνικόν αστειάκι». Ικετεύοντας: «Μη με πυροβολείτε»!   

          Ακριβώς δε αναφέρει τα παρακάτω:

«Για να τελειώνει το όλο θεματάκι... που έγινε θεματάρα:
Σέβομαι απόλυτα τον Αλέξη Τσίπρα, ως πολιτικό αντίπαλο. Ένα αστειάκι στο facebook δεν μπορεί, από τη μία να χρεώνεται σε μένα ως κίνηση επιδίωξης δημοσιότητας, αφού πολιτικά είναι άκαιρη και δεν την έχω και διόλου ανάγκη, κι από την άλλη, σε τόσες εκλογικές αναμετρήσεις, από το 2004 κι εντεύθεν, ουδείς πολιτικός μου αντίπαλος, όπου μα όπου κι αν ανήκει, μπορεί να μου καταλογίσει έλλειψη πολιτικής ευγένειας και σεβασμού στο κόμμα του ή στα φυσικά πρόσωπα των στελεχών του.
Έμειναν όμως κάποιοι στο..."κουκλίτσα μου" κι άφησαν το γεγονός ότι "κάποιοι δικοί του (του κ. Τσίπρα δηλαδή) δεν άφησαν τίποτα όρθιο και πάλι χθες στο κέντρο της Αθήνας".
Γνωστή πρακτική ΣΥ.ΡΙΖ.Α... αλλά και μονόπλευρη ανάγνωση της ανάρτησής μου, η οποία επουδενί δεν αναιρεί τον σεβασμό στο πρόσωπό του, αντιθέτως επιτείνει την σαφή αντίθεσή μου στην "μουλωχτή" πρακτική των συνιστωσών του στους δρόμους, από παλιά αλλά και τώρα.
Αυτά για να τελειώνουμε, όταν μάλιστα έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα ν' ασχοληθούμε ως πολιτικά πρόσωπα, που στηρίζουμε την τρικομματική Κυβέρνηση "Σαμαρά" κι ο κόσμος - όπου κι αν ανήκει - περιμένει πολλά από όλους μας.
Είναι το μοναδικό μας χρέος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: