ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Όλοι και όλες αύριο Τετάρτη στη γενική πανελλαδική απεργία

19-10-2011, από την πορεία διαμαρυρίας των Πατρινών.



Με δύο συγκεντρώσεις στην Πάτρα – Στο Πεδίο του Άρεως στην Αθήνα
Γενική Πανελλαδική 24ωρη Απεργία πραγματοποιείται αύριο και στο πλαίσιο αυτό τα εργατικά σωματεία καλούν στους κατά τόπους χώρους συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας ενάντια στα οικονομικά μέτρα που ετοιμάζονται. Στην Πάτρα θα γίνουν δύο συγκεντρώσεις, μία του ΕΚΠ και άλλη του ΠΑΜΕ στην πλ. Γεωργίου.
 Κεντρική συγκέντρωση στην Αθήνα στις 11 π.μ. στο Πεδίο του Αρεως. Θα λειτουργήσει κανονικά το μετρό αύριο, και τα λεωφορεία θα κυκλοφορούν από 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί σε πανεργατικό-ανατρεπτικό σεισμό να εξελιχθεί η γενική απεργία, με πραγματικό πρωταγωνιστή την κοινωνία που θυσιάζεται στο βωμό των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του μνημονίου. «Να πάρουμε την υπόθεση της Πανελλαδικής-Πανεργατικής απεργίας στα χέρια μας οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, ενισχύοντας πριν απ' όλα την συσπείρωση, την αγωνιστικότητα και ενότητά μας», τονίζει το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς (προσυγκέντρωση 10.30 π.μ. στο Μουσείο).

Το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς τονίζει στην ανακοίνωσή του:
«Η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, διαψεύδοντας πλήρως τις προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών αυτών κομμάτων για επαναδιαπραγμάτευση – απαγκίστρωση από τα μνημόνια και εξαπατώντας το λαό, προετοιμάζει, εφαρμόζοντας πιστά το μνημόνιο, με το νέο πακέτο αντικοινωνικών μέτρων τη μεγαλύτερη λεηλασία, που έχει υποστεί διαχρονικά η κοινωνία και η χώρα μας.
Μισθοί, συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα, δημόσια περιουσία, κατώτατος μισθός, εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές, πενθήμερο, οκτάωρο μπαίνουν εκ νέου στην κλίνη του Προκρούστη σε όφελος των τοκογλύφων δανειστών της και των δυνάμεων του εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου. Η χώρα μας σταδιακά μετατρέπεται σε μια ειδική οικονομική ζώνη με μισθούς και εργασιακές σχέσεις Κίνας και κοινωνικές πολιτικές υποσαχάριας Αφρικής, αλλά κόστος ζωής Βρυξελλών και Γερμανίας».

Καλέσματα - ανακοινώσεις :

Δεν υπάρχουν σχόλια: