ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Πατακός πάλι στην ΕΡΤ;

Ξενοδοχείο Καλυψώ. Λαγονήσι, 2009. Ρε Θεοφιλογιαννάκο, καλύτερα δεν τα λέγαμε εμείς όταν είχαμε την ΥΕΝΕΔ;


Ανανδρανιστάκης Γ.
(από την www.aygi.gr)
Τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΡΤ θα τον βάλω εγώ, είπε ο Αντώνης. Τότε να βάλω και 'γω κάνα- δυο μέλη, τσουτσουρώθηκε ο Βαγγέλης. Να βάλω κι εγώ ένα, ψέλλισε ο Φώτης, Βάλε κι εσύ ένα, Φώτη. Θα βάλω και διευθυντή ενημέρωσης τον Λιάτσο, που έκανε τη βρόμικη δουλειά στις εκλογές και τον αγαπάει κι ο Βαρδής. Μα αυτός, Αντώνη, έδειχνε κώλους. Ναι, αλλά κάτι κώλους τεφαρίκια. Καλά, βάλτονε, θα βάλω και γω τον Λιάρο που μοιάζουνε τα ονόματά τους, μπας και μπερδευτεί ο κόσμος. Να βάλω κι εγώ έναν; Καλά, Φώτη, βάλε κι εσύ έναν. Α, μην το ξεχάσω, έχω και πέντε ξαδέρφες του Κεδίκογλου από το Αλιβέρι. Να βάλω τότε κι εγώ την ξαδέλφη μου την Ευλαμπία που έχει αρθριτικά να λέει τον καιρό. Εγώ δεν έχω ξαδέλφες. Καλά, Φώτη, θα βάλουμε άλλη μία δικιά μας.
Η ΕΡΤ δεν ήταν ποτέ δημόσια, ήταν κρατική και συγκαλυμμένα κυβερνητική. Τώρα θα γίνει ντεκλαρέ κυβερνητική, δηλαδή μνημονιακή, αφού η κυβέρνηση των τριών έχει καταπιεί το Μνημόνιο. Κάνουν την ΕΡΤ αντηχείο της κυβερνητικής προπαγάνδας κι έτσι την απαξιώνουν, προς όφελος των ιδιωτικών καναλιών που ετοιμάζονται να μοιραστούν τα ιμάτιά της, προσφέροντας ως αντάλλαγμα άπλετη πολιτική στήριξη στο Τρίο Κατάρα. Οι προκαταβολές πέφτουν ήδη βροχηδόν.
Η ΕΡΤ μετατρέπεται ταχέως σε ΥΕΝΕΔ κι όποιες αμφιβολίες υπήρχαν επ' αυτού εξατμίσθηκαν την ημέρα της απεργίας, όταν η ΝΕΤ, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν την απόφαση της ΕΣΗΕΑ για στάση εργασίας, διέκοψε το ενημερωτικό της πρόγραμμα και έδειξε αρχικώς μια εκπομπή για τα μάρμαρα του Παρθενώνα και εν συνεχεία το τουριστικό «Μένουμε Ελλάδα». Αν ήταν διευθυντής κάποιος ιντελεκτουέλ της ΔΗΜ.ΑΡ., θα λέγαμε ότι έκανε συμβολική αντίσταση: τα μάρμαρα θα παρέπεμπαν στο «με τ’ αρχαία μνημεία και τη σύγχρονη θλίψη» του Σεφέρη και το «Μένουμε Ελλάδα» στην «Ειρωνεία» του Κίρκεγκωρ, επειδή όμως διευθυντής είναι το ντουβάρι ο Λιάτσος, απλώς ρίξανε δυο κονσέρβες, για να αποφύγουνε να μεταδώσουν ζωντανά τη συγκέντρωση
Μια που το πάτε ντουγρού για ΥΕΝΕΔ, να προσλάβετε ως Ειδικό Σύμβουλο τον υπεραιωνόβιο Στυλιανό Πατακό, μόνο που πρέπει να βιαστείτε, διότι ο χρόνος είναι λιγοστός. Ο δικός σας, όχι του Στυλιανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: