ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Κλειστά αύριο τα καταστήματα της Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας

Εδώ ο καλός απεργιακός καφές!



Προσκαλούν για δωρεάν καφέ σε τέσσερα σημεία της Πάτρας


Στην μεγάλη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για αύριο Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012, θα συμμετάσχει και ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής νομού Αχαΐας.
Απόψε Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στη γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου, αποφασίστηκε η συμμετοχή και των Αχαιών επιχειρηματιών εστίασης και αναψυχής στη μεγάλη απεργία ενάντια στα σκληρά νέα μέτρα της Τρόικας που θα προωθήσει προς ψήφιση και έγκριση στη Βουλή η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά.
Συγκεκριμένα, η κινητοποίηση των ιδιοκτητών καφέ της πόλης γίνεται οργανωμένα και  τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά από τις 9 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης.
Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με απόφαση και πρωτοβουλία του Συλλόγου καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας σε κεντρικά σημεία της Πάτρας όπως η πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας), η πλατεία Γεωργίου, ο πεζόδρομος της Αγίου Νικολάου και τα Ψηλαλώνια, σε ειδικούς πάγκους που θα τοποθετηθούν, θα διανέμεται στους Πατρινούς δωρεάν καφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: