ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Φλεγόμενο τοπίο η Ελλάδα!

Φωτογραφία Αρχείου.


«Βουλευτές απειλούν ότι δεν θα πειθαρχήσουν στην ψηφοφορία των μέτρων»
Το θέατρο των τριών αρχηγών τελείωσε, μαζί και η αποστολή τους. Τα νέα  μέτρα παίρνουν τον δρόμο για τη Βουλή. Φορολογικό σοκ και δέος. Η κοινωνική αξίωση για διαφάνεια και τιμωρία των ενόχων για διαφθορά, ενδυναμώνει τους αγώνες κατά του Μνημονίου. Οι μέρες που ακολουθούν οδηγούν στην εγκατάλειψή τους από παραδοσιακά στηρίγματα στους πολίτες. Τα οικονομικά συμφέροντα που τους στήριξαν προεκλογικά και σήμερα ακόμη, βλέπουν πως δεν έχουν άλλη αποστολή να εκτελέσουν ως κυβέρνηση. 
Σε λίγο Τύπος και Τηλεόραση θα αρχίσουν να τους «πετροβολούν», προκειμένου να μην φορτωθούν ευθύνες ότι στήριξαν μία αντιλαϊκή κυβέρνηση. Η ΔΗΜΑΡ αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης και σε όλη την Ελλάδα οι κατά τόπους οργανώσεις της κάνουν συνελεύσεις για να εξετάσουν τρόπους εξόδου από το αδιέξοδο. 
Το κόμμα έχει χωριστεί στα δύο. Βουλευτές απειλούν ότι δεν θα πειθαρχήσουν στην ψηφοφορία των μέτρων. Ίδια κατάσταση και  στο ΠΑΣΟΚ. Κακλαμάνης αντιδρών και απειλών στη ΝΔ να μην ρίξει θετικό ψήφο στα μέτρα. Για περισσότερα  κάνετε κλικ στα υπογραμμισμένα.







Οι νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις θα φέρουν το 65% της ύφεσης του 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: