ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πάλι αστυνόμοι το παίζουν οι νεοναζί, αυτή τη φορά στο πανηγύρι Άρτας

Η ανακοίνωση που μοιράζουν τα... καλόπαιδα της ΧΑ.


Κείμενο διχαστικό μοιράζουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής από χθες στην Άρτα  -σύμφωνα με το left.gr- μια μέρα πριν από την έναρξη του καθιερωμένου παζαριού προαναγγέλλοντας την έφοδό τους. Κάνουν προσπάθεια να επαναλάβουν τα έκτροπα του Μεσολογγίου και της Ραφήνας σε βάρος μεταναστών αλλά και του εμπορικού κόσμου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ετήσιο παζάρι της Άρτας διοργανώνεται από το Δήμο σε δημοτικό περιφραγμένο χώρο και όλες οι άδειες για τους πάγκους εκδίδονται από το δήμο, όπως επίσης υπεύθυνη για την ομαλή λειτουργία είναι μόνο η Δημοτική Αστυνομία.
Ωστόσο η ΧΑ νοιώθοντας ότι η αποτελεί η Αστυνομία συμπαραστάτη της την ευχαριστεί εκ των προτέρων όπως και το Δήμο για τη βοήθειά του, ως να είναι παρείσακτοι και δηλώνει ότι θα βρίσκεται εκεί για τον έλεγχο νομιμότητας μεταναστών μικροπωλητών.
Στην προκλητική ανακοίνωση της ΧΑ δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής η δημοτική Αρχή Άρτας, που είναι και η μόνη αρμόδια για τη διεξαγωγή του παζαριού, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση δηλώνει ενήμερη. Μέλη του αντιφασιστικού κινήματος της πόλης από χθες μόλις έγινε γνωστή η ανακοίνωση των νεοναζί κάνουν κάλεσμα στο λαό της Άρτας και τους επισκέπτες του παζαριού και παροτρύνουν να μην επιτρέψουν τη φασιστική δράση της ΧΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Αναγκαίο το αντιφασιστικό μέτωπο

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Άρτας με την οποία καλεί τους Αρτινούς πολίτες, σε επαγρύπνηση απέναντι στις νεοναζιστικές προκλήσεις και τονίζει την ανάγκη συγκρότησης ενός ευρύτατου λαϊκού αντιφασιστικού μετώπου αναφέρει:
«Τη στιγμή που ο λαός της Άρτας διαδήλωνε ενάντια στα νέα μέτρα κατεδάφισης της κοινωνίας, μέλη της Χ.Α. προτίμησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο χώρο της εμποροπανήγυρης, επιχειρώντας να εμφανιστούν ως αυτόκλητοι προστάτες του εμπορικού κόσμου της πόλης μας, αλλά και των πωλητών που συμμετέχουν στο παζάρι.
"Φέτος η εμποροπανήγυρις θα έχει χρώμα ελληνικό" αναφέρουν με περισσό θράσος στην προκήρυξή τους οι ιδεολογικοί απόγονοι των γερμανοτσολιάδων και στρέφονται κατά του Δήμου της Άρτας, που παραχώρησε θέσεις και άδειες σε αλλοδαπούς.

Είναι προφανές ότι στο μυαλό των θαυμαστών του Χίτλερ κάθε αλλοδαπός είναι εξ ορισμού παράνομος και εκδιωκτέος, μολονότι μπορεί κάλλιστα να διαθέτει όλα τα νόμιμα έγγραφα που απαιτούνται για τη συμμετοχή του στην εμποροπανήγυρη.

Είναι επίσης προφανές ότι η νεοναζιστική συμμορία της ΧΑ προσπαθεί να οικοδομήσει (αν είναι δυνατόν!) κοινό μέτωπο μεταξύ εμπόρων της Άρτας και εμπόρων της εμποροπανήγυρης, στρέφοντας αμφοτέρους κατά των αλλοδαπών, τους οποίους βαφτίζει συλλήβδην "λαθρομετανάστες".
Είναι όμως εξίσου προφανές πως ούτε ο εμπορικός κόσμος της Άρτας, ούτε οι συμμετέχοντες στο παζάρι, έχουν ανάγκη από τη συνηγορία της ΧΑ και -πολύ περισσότερο- δεν έχουν ανάγκη από μεταφερόμενες "ομάδες περιφρούρησης" και από τα έκτροπα τύπου Ραφήνας που αυτές οι συμμορίες προκαλούν.
Η τήρηση της νομιμότητας είναι καθήκον των αρμόδιων Αρχών, οι οποίες δεν πρέπει να δείξουν την παραμικρή ανοχή σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εξελιχτεί σε "κράτος εν κράτει"».
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Άρτας καλεί τους Αρτινούς πολίτες, σε επαγρύπνηση απέναντι στις νεοναζιστικές προκλήσεις και σε συγκρότηση ενός ευρύτατου λαϊκού αντιφασιστικού μετώπου. Στις συνθήκες βαθιάς κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που βιώνει ο λαός μας, η αιμοδιψής ρητορεία και πρακτική της ΧΑ δεν είναι "αντισυστημική", όπως θέλει να παρουσιάζεται.
Είναι το μακρύ χέρι, η άλλη όψη της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, στην πιο ωμή, απεχθή και δολοφονική της μορφή. Απέναντι σε αυτή τη βαρβαρότητα, όποια μορφή κι αν παίρνει, έχουμε όλοι χρέος να αντισταθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: