ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Επιβεβαιώνεται η πρόθεση Δένδια για συλλήψεις βουλευτών της ΧΑ

Το σημερινό πρωτοσέλιδο.


Αναφορά σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής»
 Επιβεβαιώνεται ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, αφού σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό "Έθνος της Κυριακής", έχει έτοιμο σχέδιο που προβλέπει τη σύλληψη ακόμη και βουλευτών όταν διαπράττονται αδικήματα, παρακολούθηση από την Κρατική Ασφάλεια μελών του ακροδεξιού χώρου, συμμετοχή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την παρακολούθηση ιστοσελίδων που διακινούν πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις ακροδεξιών ομάδων και αυστηρότερες ποινές στις περιπτώσεις ρατσιστικής βίας.
Ο Νίκος Δένδιας τονίζει ότι η αστυνομία θα επέμβει σε ρατσιστικές επιθέσεις, ακόμη και αν οι δράστες είναι βουλευτές. "Η αστυνομία δεν πρόκειται να μείνει απαθής μπροστά σε αδικήματα όπως είναι η αντιποίηση Αρχής ή η άσκηση ψυχολογικής ή σωματικής βίας, ακόμη και όταν αυτή προέρχεται από μέλος του Κοινοβουλίου", σημείωσε ο υπουργός.
Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας, η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο μέλη ακροδεξιών ομάδων να σχετίζονται με τρομοκρατικές ομάδες. Στην κατεύθυνση αυτή οδηγούνται οι Αρχές μετά από την έκρηξη της βόμβας στα χέρια ενός 38χρονου στη Σπάρτη στα τέλη Αυγούστου, ο οποίος φέρεται να είχε φιλικούς δεσμούς με ακροδεξιές οργανώσεις. Κι αυτά ενώ στην οικία του βρέθηκαν 60 εμπρηστικοί μηχανισμοί. (Βλέπε σχετική χτεσινή ανάρτηση του ISTOLOGIOU για το θέμα Δένδια).
Την ίδια στιγμή, μετά τη διαβίβαση και της δεύτερης δικογραφίας για τα επεισόδια της Ραφήνας και του Μεσολογγίου, όπου μέλη -αλλά και βουλευτές της Χρυσής Αυγής- διενήργησαν ελέγχους και επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς μικροπωλητές φαίνεται πως αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να συζητηθεί στη Βουλή η άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπαρμπαρούση.
Τα περιστατικά ρατσιστικής βίας μέρα με τη μέρα πληθαίνουν και σύμφωνα με αντιρατσιστικές οργανώσεις είναι πλέον καθημερινά. Οι επιθέσεις επεκτείνονται και έξω από το κέντρο, στις συνοικίες της Αθήνας, όπου ακόμη και καταστήματα αλλοδαπών γίνονται στόχος επίθεσης από αγνώστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: