ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τα στραβά μάτια το ΕΣΡ


Δίχως λόγια.


Του Α.Γ.Ν. από την «Αυγή»

Μια περίεργη ασυλία φαίνεται να απολαμβάνει η τηλεόραση του ΑΝΤ-1 απέναντι στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Είναι αλήθεια, αξιοπερίεργο πώς το κανάλι του Αμαρουσίου παρουσιάζει όλο το καλοκαίρι το μεταμεσονύκτιο τηλεπαιχνίδι Call for cash ή Night Quiz ή εν προκειμένω Τηλεκύβος -είναι το ίδιο. Πρόκειται για τηλεπαιχνίδι που καλεί τους τηλεθεατές να τηλεφωνήσουν προκειμένου να κερδίσουν κάποια ποσά. Το ΕΣΡ έχει αποφανθεί ότι το εν λόγω τηλεπαιχνίδι είναι απαγορευμένο, διότι εξαπατά το κοινό.
Για τον λόγο αυτόν μάλιστα έχει φορτώσει με εξοντωτικά πρόστιμα πολλά επαρχιακά κανάλια, με αλλεπάλληλες αποφάσεις του, που ξεκινούν από 15.000 ευρώ και φτάνουν, όταν οι σταθμοί υποτροπιάζουν, τα 100.000 ευρώ -πρακτικά εντολή κλεισίματος του σταθμού. Μόλις χθες, επί παραδείγματι, το ΕΣΡ αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμα από 100.000 ευρώ στους τηλεοπτικούς "Super B" Νομού Αχαΐας και "Creta TV" Ν. Ηρακλείου, ενώ 50.000 ευρώ επέβαλε στο "Θεσσαλονίκη TV" για την προβολή του απαγορευμένου τηλεπαιχνιδιού. (Παρένθεση: Φανταστείτε πόσα κερδίζουν για να επιμένουν να το προβάλλουν)
Ο ΑΝΤ-1 όμως δεν έχει την ίδια μεταχείριση. Ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι. Λασκαρίδης έχει ειδοποιηθεί εγκαίρως, από τις αρχές του καλοκαιριού, για την προβολή του απαγορευμένου τηλεπαιχνιδιού από τον ΑΝΤ-1. Ερωτηθείς ο ίδιος, απαντά ότι "έχει σχηματιστεί φάκελος". Ο φάκελος θέλει τρεις μήνες για να συμπληρωθεί;
Η όποια απόφαση του ΕΣΡ δεν πρέπει να έχει και το στοιχείο της έγκαιρης παρέμβασης, προκειμένου να προστατευθούν εγκαίρως τηλεθεατές που τυχόν θα πέσουν θύματα του εν λόγω τηλεπαιχνιδιού; Για ποιο λόγο αυτή η καθυστέρηση; Η αρχή της "ίσης μεταχείρισης" μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών φαίνεται να εξανεμίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: