ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίζεται και αύριο η καμπάνια διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΘ

Απογευματινό στιγμιότυπο της 6-9-12.


Το Σάββατο λεωφορείο με Πατρινούς θα ξεκινήσει για Θεσσαλονίκη

Φυλλάδια με τα οποία καλούσαν να μετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Θεσσαλονίκης μοίρασαν το απόγευμα σήμερα οι νέοι και νέες του ΣΥΝ, στο πλαίσιο της καμπάνιας που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ της Αχαΐας, ενέργεια που θα επαναληφθεί και αύριο με την συμμετοχή και των μεγαλύτερων ηλικιών.
Ως χώρος συνάντησης έχει οριστεί το άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου Πάτρας, ώρα 7 μ.μ. Στόχος είναι η ενημέρωση του κοινού ότι το Σάββατο θα ξεκινήσει και από την Πάτρα λεωφορείο για να μετάσχουν και Πατρινοί στη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης.
Στο μεταξύ και άλλες μικρές οργανώσεις του αριστερού και του τροτσκιστικού χώρου δίνουν το δικό τους παρών, καλώντας σε αμφισβήτηση «στα ιερά και τα όσια της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας και του κράτους»(!) με φυλλάδια που μοιράζουν και στα οποία δεν αποφεύγονται οι βολές κατά του ΚΚΕ, κάτι που στην παρούσα φάση μόνον την μνημονιακή κυβέρνηση εξυπηρετεί.
Το κατηγορούν ότι ευθύνεται που έσπασε η απεργία των χαλυβουργών, «την οποία εκφύλισε πολιτικά», παραγνωρίζοντας ότι επρόκειτο για μια απεργία που κράτησε εννέα μήνες -χρόνος ρεκόρ για το συνδικαλιστικό κίνημα- και ότι έσπασε χάρις στην ωμή επέμβαση των ΜΑΤ της μνημονιακής κυβέρνησης υπέρ του ιδιοκτήτη που απέλυσε συναδέλφους των και που άλλους από τους απεργούς τους στέλνει στα δικαστήρια.
Κι όλη τούτη οι κατηγορία, όταν φοβούνται οι… υπερεπαναστάτες ακόμη και να φωτογραφηθούν, υπό την δικαιολογία της προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων! Σχετικό συμβάν καταγράφηκε στην πλ. Γεωργίου, αλλά δεν έλαβε διαστάσεις.
Η παιδική αρρώστια του κομμουνισμού είναι ο αριστερισμός, έγγραφε ο Λένιν σε ομότιτλο βιβλίο του το 1916!

Δεν υπάρχουν σχόλια: