ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Ν. Τσούκαλης λέει ναι στην σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής

Διαφοροποιείται από την γραμμή Κουβέλη.

Διαφοροποιείται από την θέση Κουβέλη περί μη προτεραιότητας!
 Ενώ χθες από τη ΔΗΜ.ΑΡ., δήλωναν κατηγορηματικά αντίθετοι στην πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «δεν είναι προτεραιότητα της πολιτικής ζωής αυτή την ώρα η Εξεταστική», ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Ν. Τσούκαλης μιλούσε συναινετικά  στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής.
Έβαζε όμως και τον όρο να περαιωθεί πρώτα η ανάκριση από την πλευρά του εισαγγελέα Πεπόνη, κι εφ΄ όσον φθάσει ο φάκελος στη Βουλή θα πάρει θετική θέση.
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ ξεκαθάρισε τη στάση που θα κρατήσει προσωπικώς: «Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι ο Γρ. Πεπόνης έχει αποστείλει το φάκελο στην Εισαγγελία του ΑΠ, λόγω εμπλοκής πολιτικών προσώπων στην υπόθεση, τότε είναι προφανές ότι θα ζητήσω να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή, για το θέμα του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Είναι μονόδρομος» η θέση του κατέληξε.
Δεδομένου ότι ο Φ. Κουβέλης έχει δηλώσει ότι δεν θα βάλει θέμα κομματικής πειθαρχίας κατά τις όποιες ψηφοφορίες, είναι πολύ πιθανόν να διαφοροποιηθούν και άλλοι βουλευτές από την ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: