ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η μεταφορά μεταναστών στον Ρηγανόκαμπο που δεν θα γινότανε!

Πάντως μετανάστες δεν μετέφεραν αυτά τα οχήματα!


Λάθος «φωτοβολίδα» περί ΜΟΜΑ 
ξεσήκωσε το Ανατολικό
Τελικά μία με το ένα μία με το άλλο, όλο και κάτι αναίτιο θα βρεθεί για να μπλοκαριστεί  το Δημοτικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας του Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας.
Πρόσφατο συμβάν είναι αυτό που καταγράφηκε την προπερασμένη Δευτέρα, όταν συνήλθε εκτάκτως, ντάλα καλοκαίρι, αυγουστιάτικα, για να αντιμετωπίσει την επείγουσα κατάσταση στην οποία περιήλθε στην οποία περιήλθε νοητώς το σύνολο της μειοψηφίας και μέρος της μειοψηφίας, από την μη ανακοινωθείσα μεταφορά των προσφύγων, που οσονούπω θα κατέφθαναν, για εγκατάστασή τους στον Ρηγανόκαμπο Πατρών.
Και επειδή είναι του… συρμού η απειλή των κενών έμψυχου υλικού στρατοπέδων, ο νους κάποιων της κατσικοπουλικής μειοψηφίας, προσκείμενης στο βαθύ ΠΑΣΟΚ, πήγε στο στρατόπεδο της ομώνυμης περιοχής.
 Έτσι απαίτησαν έκτακτη σύγκλιση του Συμβουλίου του Διαμερίσματος, ενώ είχαν τεθεί επί… ποδός κινδύνου και δημότες της περιοχής. Και φυσικά η Πρόεδρος ανταποκρίθηκε άμα τη λήψη της… νότας!  
Η έλλειψη απαρτίας καλοκαιριάτικα οδήγησε στην ματαίωση του Συμβουλίου. Όμως η πικρή γεύση έμεινε στα χείλη της Προέδρου του Διαμερίσματος όταν στην σύγκλιση της παράταξης Δημαρά της δημοτικής κοινότητας, ενημερώθηκε και απεδείχθη ότι αβασάνιστα είχε προεξοφλήσει ένα ανύπαρκτο ζήτημα για το οποίο είχε γίνει πολύ φασαρία για το τίποτα!
Τι είχε συμβεί;
Απλά, με εντολή άνωθεν, για λόγους οικονομίας, η αρμόδια στρατιωτική αρχή είχε ξεκινήσει διαδικασίες μεταφοράς στην πρώην ΜΟΜΑ του Ρηγανόκαμπου, του Στρατολογικού Γραφείου Πατρών, που στεγάζεται πίσω από τον ΙΝ Αγ. Ανδρέα, σε ένα θεόρατο χώρο και απασχολεί έξι (6) άτομα όλα κι όλα. Οι εργασίες εξωραϊσμού του κτιρίου για την υποδοχή της νέας στρατιωτικής υπηρεσίας εξελήφθησαν λάθος από τους… ανησυχούντες και υψώθηκε ερυθρά φωτοβολίς!
Την είδε η Πρόεδρος, ανταποκρίθηκε, χωρίς καν να ερωτήσει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, έστω να κάνει ένα τηλέφωνο στον στρατιωτικό διοικητή Φρουράς Πατρών, τον ταξίαρχο κ. Θόδ. Μπερέτη, έναν άνθρωπο προσιτό. Είπε τη μεγάλη κουβέντα για έκτακτο συμβούλιο. Και τώρα, μετά την ψυχρολουσία πιπέρι στο στόμα της, εάν ξαναπεί τέτοια κουβέντα.
 Ή μήπως κανέλλα;
_____________________

Υ/Γ: Στην αναστάτωση του Ανατολικού διαμερίσματος συνέτειναν και λανθασμένα ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, όπως το παρακάτω του “dete.gr” στις 24-8-12, το οποίο ανέφερε:

««Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, στο στρατόπεδο της ΜΟΜΑ στο Ρηγανόκαμπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία εικοσιτετράωρα γίνεται κίνηση στρατιωτικών οχημάτων (stayer), από το στρατόπεδο με άγνωστο προορισμό, στα οποία νωρίτερα έχουν φορτωθεί γραφεία και άλλα έπιπλα από τα κτίρια που υπάρχουν εκεί.
Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για προετοιμασία του χώρου προκειμένου να μεταφερθούν εκεί, όσοι λαθρομετανάστες συλληφθούν κατά την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης στην Κόρινθο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: