ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Η μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε κεντρώο κόμμα του δημιουργεί προβλήματα

Ψύχρα στις σχέσεις τους έφερε η επιδίωξη του Αρχηγού!


Ο Αχαιός Λοβέρδος απειλεί με αποχώρηση καθώς είναι σε σύγκρουση με τον Βενιζέλο

Η προσπάθεια του Ευ. Βενιζέλου να μεταλλάξει το ΠΑΣΟΚ σε νέο κόμμα κεντρώου τύπου, ίσως και από κοινού με τον Φ. Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ, του δημιουργεί προβλήματα εσωκομματικά, κυρίως από αυτούς που βλέπουν ορατό το ενδεχόμενο της συγκρότησης προσωποπαγούς κόμματος, όπου ο αρχηγός θα είναι η αρχή και το τέλος, με δεδομένη την ισχύ που αποκτά τώρα με την ισχύ της λίστας στις εκλογές!
Στο σημείο μηδέν βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, γεγονός που ωθεί στο συμπέρασμα, όπως γράφει η εφημερίδα «Παρασκευή +13» ότι είναι μετρημένες οι μέρες ή οι μήνες παραμονής του πρώην υπουργού Υγείας στο ΠΑΣΟΚ. Ουσιαστικά είχαν ... διαρραγεί μετά τη μεγάλη εσωκομματική αναμέτρηση του 2007, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Α. Λοβέρδος λειτούργησε ως υπαρχηγός του Ευ. Βενιζέλου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Α. Λοβέρδος, παρά την επιθυμία του, με απαίτηση Βενιζέλου δεν υπουργοποιήθηκε! Έτσι εδώ και ένα μήνα δεν μπορεί να συγκλίνει πουθενά με το νέο αρχηγό. Οι δύο τελευταίες συναντήσεις των δύο ανδρών έγιναν σε πάρα πολύ ψυχρό κλίμα, κάτι που, εξάλλου παραδέχονται και οι δύο πλευρές. Και πλέον ο Α. Λοβέρδος διαμηνύει, μέσω του στενού του περιβάλλοντος, προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «θα φύγω, Βαγγέλη εάν…».
Αυτό το «εάν» έχει να κάνει με τη συνέχιση της μετάλλαξης του κόμματος σε αυστηρά προσωπικό μηχανισμό του προέδρου του, κάτι που επιχειρεί ο Ευ. Βενιζέλος, τόσο κατά τον Α. Λοβέρδο όσο και κατ’ άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Και τελευταία, με αφορμή την πρόσφατη ανάπτυξη του προεδρικού σχεδίου για ένα άλλου τύπου κόμμα, κάνουν καθαρά λόγο για επιχείρηση που τελικώς θα οδηγήσει σε ΕΔΗΚοποίηση του ΠΑΣΟΚ, γράφει η "Παρασκευή και 13".

Δεν υπάρχουν σχόλια: