ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Τώρα βγάζουν στη λοταρία ακόμη και τα ασημικά του σπιτιού!

Τα μιλήσανε τα συμφωνήσανε.


Όλα για το τίποτα με στόχο την παραμονή τους στην εξουσία
Ενώ προσδοκούν σε νέο, τρίτο με τη σειρά Μνημόνιο, που θα τους επιτρέψει να πάρουν ανάσα για λίγο,  οι αρχηγοί της κυβερνητικής Τρόικας Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης βγάζουν ακόμη και τα ασημικά του σπιτιού στη λοταρία των οικονομικών σάϋλωκ του διεθνούς μεταπρατηρίου, αντί πινακίου φακής. Στόχος η παραμονή στην εξουσία, τόσο όσο να ολοκληρώσουν την οικονομική καταστροφή της χώρας, όπως την συμφώνησαν το 2010 η ευρωπαϊκή Τρόικα με τον Γ. Παπανδρέου και το ΔΝΤ, κάτι που κατήγγειλε κι επισήμως ο  αντιπρόσωπος της χώρας μας  στο Ταμείο.
Αποκαλυπτικά δημοσιεύματα στην σημερινή έκδοση της εφημερίδας της αριστεράς ΑΥΓΗ.

- Σε κατεδάφιση μισθών, συντάξεων, κοινωνικού κράτους και γενική εκποίηση της δημόσιας περιουσίας προχωρά η κυβέρνηση μήπως και εξασφαλίσει κάποια παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής αλλά και του χρόνου παραμονής της στην εξουσία.
- Αφανισμός συντάξεων με πλαφόν για κυρίες, επικουρικές και προνομιακά επιδόματα αλλά και κατάργηση των εναπομεινάντων δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα, θέρους.
- Αναδρομικές μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και περαιτέρω συμπίεση του εργατικού κόστους στον ιδιωτικό τομέα μέσω της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων.
- Δέσμευση του Αντ. Σαμαρά στην τρόικα για "διεύρυνση" των ιδιωτικοποιήσεων με πρώτο θέμα την Αγροτική που "μεταβιβάστηκε" στον ιδιωτικό τομέα (Πειραιώς) μαζί με την "πελατεία" του αγροτικού κόσμου.
- Εκατοντάδες οργανισμοί του Δημοσίου μαζί με τους εργαζόμενους θα θυσιάζονται μέσα στο καλοκαίρι μήπως και συγκινηθούν Μέρκελ και δανειστές και αφήσουν να εκταμιευθεί η δόση του Σεπτεμβρίου.
- Η μεγέθυνση της ύφεσης και η όξυνση των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων αποδεδειγμένα μόνο αποτέλεσμα της ακολουθούμενης μνημονιακής πολιτικής.
- Νέα συνάντηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη πιθανότατα αύριο, για να οριστικοποιήσουν τα μέτρα και την κυβερνητική στρατηγική.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: