ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ρουπακιώτης: Αντισυνταγματική η περικοπή μισθών στους δικαστικούς !

Από την επίσκεψη του υπ. Δικαιοσύνης στα δικαστήρια Ευελπίδων.

Ενώ στους υπόλοιπους επαγγελματικούς κλάδους δεν είναι;
   «Αντισυνταγματική χαρακτήρισε τυχόν περαιτέρω περικοπή στο ειδικό μισθολόγιο των δικαστικών λειτουργών ο υπουργός Δικαιοσύνης  Αντώνης Ρουπακιώτης.

“Οποιαδήποτε περαιτέρω περικοπή του μισθολογίου τους, είναι βέβαιο ότι προσκρούει ευθέως στο Σύνταγμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός. Παράλληλα, κάλεσε άπαντες να αναλογιστούν «ποιες θα είναι οι συνέπειες, από το Σεπτέμβριο ακόμη, αν υποθέσουμε - που το απευχόμαστε - ότι θα περικοπούν περαιτέρω οι αποδοχές των δικαστικών λειτουργών”.

        Η δήλωση του κ. Ρουπακιώτη έγινε με αφορμή την επίσκεψή του, συνοδεία του υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Καραγκούνη, στο Εφετείο, το Πρωτοδικείο, και το Ειρηνοδικείο Αθηνών, με την οποία και έκλεισε ο κύκλος επαφών της νέας ηγεσίας με τις διοικήσεις των δικαστηρίων».

         Η παραπάνω δήλωση έγινε από τον ορισθέντα εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ υπουργό και αναρωτιέμαι: Δηλαδή έαν είναι αντισυνταγματική μόνονη περικοπή μισθών δικαστικών, τότε ο σφαγιασμός της εργατοϋπαλληλικής τάξης, των μικρομεσαίων και ελευθέρων επαγγελματιών, των εμπόρων και μικροβιοτεχνών τι είναι;  
          Τόση τσιγκουνιά ποια για μία δήλωση συμπαράστασης σε ολόκληρη κοινωνία που στενάζει από τα Μνημονιακά μέτρα;


Δεν υπάρχουν σχόλια: