ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Συνεχίζεται η απεργία των χαλυβουργών του Μάνεση στον Ασπρόπυργο

Συνεχίζουν με χάπενιγκ οι απεργοί του Μάνεση.


Συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις από Δευτέρα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Στη μυστική ψηφοφορία των εργαζομένων της Χαλυβουργία Μάνεση, που έγινε σήμερα το πρωί στο ΕΚ Ελευσίνας, ψήφισαν 169 άτομα. Πέντε από αυτούς ψήφισαν όχι στη συνέχιση της απεργίας. 
Όπως κατήγγειλε ο γενικός τους γραμματέας του σωματείου Νάσος Παυλάκης: Χρειάστηκε σήμερα το πρωί να έρθει σε συμφωνία με τα ΜΑΤ που φυλάσσουν και σήμερα την πύλη του εργοστασίου για να εισέλθει και να πάρει τα πρακτικά της Γ.Σ.  Με αφορμή την παραμονή των ΜΑΤ προ της πύλης του εργοστασίου είπε:
«Καλούμε τα ΜΑΤ να φύγουν από το εργοστάσιο και την ιδιοκτησία να πάρει πίσω άμεσα τις απολύσεις και τα καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου».
Να θυμίσουμε ότι ο γραμματέας του σωματείου είχε τραυματιστεί κατά την επίθεση απεργοσπαστών και μπράβων της εργοδοσίας και είχε διακομισθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο.
Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι καλούν σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια αλληλεγγύης που έχουν αποφασιστεί από Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα τη Δευτέρα. Στην Αθήνα η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 7:30 το απόγευμα στην Ομόνοια. 
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν την ίδια μέρα για το θέμα των Χαλυβουργών και εκτός Ελλάδας σε Βρυξέλλες, Λονδίνο, Στοκχόλμη, Φρανκφούρτη, Μόναχο. Την Κυριακή σε Ντίσελντορφ, Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: