ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

«Παιχνίδια κρίκετ», είναι το νέο πόνημα του λογοτέχνη Βασ. Λαδά

Το εξώφυλλο.


Από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη

Η συνάντηση στα εγκαίνια του νέου χώρου του Εκδότη Γιάννη Πικραμένου χθες, επί της οδού Τερψιθέας 2, είχε και τα ωφελήματά της για τους βιβλιόφιλους της Πάτρας.
Εκεί είχα την ευκαιρία να πληροφορηθώ κι εγώ για το περιεχόμενο του νέου μυθιστορήματος του Πατρινού λόγιου Βασίλη Λαδά υπό τον τίτλο «Παιχνίδια Κρίκετ», που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη στην Αθήνα.
Πρόκειται για επιμελημένη έκδοση δια της χειρός Κλεοπάτρας Δίγκα, που φιλοτέχνησε το εξώφυλλο του βιβλίου και Παναγιώτη Κερασίδη που είχε την γενική επιμέλεια της έκδοσης.
Επιφυλασσόμενος να σας παρουσιάσω εκτενώς το πόνημα του Βασ. Λαδά εν καιρώ, σας ενημερώνω ότι το περιεχόμενό του αναφέρεται στην μεταναστευτική κοινωνία της Πάτρας, με αφορμή την συλλογή ελαιοκάρπου από συνεργεία  μεταναστών και ντόπιων.
Είναι μία έκδοση αποτελούμενη από 130 σελίδες, που διαβάζεται ευχάριστα, καθώς η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας είναι απλή και κατανοητή. Υπενθυμίζω ότι ο Β. Λαδάς ασχολείται με την δικηγορία, την συγγραφή πεζών και ποιημάτων, έχει εκδώσει πλείστα έργα και με εξειδίκευση πλέον στα μεταναστευτικά θέματα της πόλης.  

Το οπισθόφυλλο είναι  περίληψη των όσων θα διαβάσει ο αναγνώστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: