ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Με την τακτική της «ομερτά» και της μυστικής διπλωματίας για πόσο ακόμη;

Κυβερνητικός Σίμος Κεδίκογλου με υπονοούμενα!

Ερωτήματα σχετικά με την παραίτηση Νικολόπουλου
 «Καλά ενημερωμένος για την υπόθεση Νικολόπουλου είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου, ο οποίος σε συνέντευξή του την π. Παρασκευή (Mega), αποκάλυψε ότι ο πρώην υφυπουργός ακόμη και μετά την παραίτησή του, “του ζητούσε να μην εμπλακούν στην αντιπαράθεση θέματα που αφορούν την ιδιωτική του ζωή”.
Αυτό που μόλις διαβάσατε είναι απόσπασμα από κατευθυνόμενο άρθρο κατά του Αχαιού τέως υφυπουργού Εργασίας, δημοσιευμένο στο «Έθνος της Κυριακής». Και τούτο που ακολουθεί δείχνει τον βόρβορο της ομερτά που συμφώνησε με τον παραιτηθέντα η κυβερνητική Τρόικα. Δεν θα μιλήσεις εσύ, δεν θα μιλήσουμε κι εμείς. Μίλησες; Σε βάλαμε στο μύλο για άλεσμα!

“Είναι πρωτοφανές” –τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου- “να σε παίρνει τηλέφωνο και να σου λέει “σε παρακαλώ, μη γίνουν επιθέσεις στην ιδιωτική μου ζωή” και να του απαντάς ότι “για μας είναι τελειωμένη υπόθεση, εάν δεν δώσεις συνέχεια, δεν θα δώσουμε, δεν έχουμε κανένα σκοπό να ασχοληθούμε εμείς μαζί σου” και την επόμενη μέρα να ξανακάνει την επίθεση που έκανε”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, πάντως, άφησε μία ακόμη αιχμή κατά του κ. Νικολόπουλου, λέγοντας ότι:

«Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθαινε κανείς το τι έλεγε και τι παρακαλούσε πριν από τον σχηματισμό της κυβέρνησης ο κ. Νικολόπουλος και τι διαβεβαιώσεις έδινε».

Ο ίδιος ο πρώην υφυπουργός, πάντως, αποκρούει τις καταγγελίες αυτές και δηλώνει ότι παραιτήθηκε για συνειδησιακούς λόγους και μόνον».
Ωστόσο το ερώτημα παραμένει: Γιατί δεν μιλά με καθαρό τρόπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τι φοβάται η Κυβερνητική Τρόικα; Εάν όντως αληθεύουν τα όσα διαρρέουν μέσω φιλικών ΜΜΕ, γιατί δεν βγαίνουν ευθέως να τα καταγγείλουν;
Είναι προφανές ότι εφόσον ακολουθείται η τακτική της «ομερτά» κάτι κρύβεται πίσω στο κυβερνητικό παραπέτασμα. Δεν κρίνουν σκόπιμο ότι πρέπει να το μάθουμε κι εμείς οι αδαείς; Με την τακτική της μυστικής διπλωματίας για πόσο ακόμη θα κυβερνούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: