ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Αυτό είναι το εξώφυλλο του βιβλίου που θα εκδώσει ο Γιωργάκης μας

Πάντως δεν αμάρτησε για το... παιδί της!


Σε παγκόσμια πρώτη αποκλειστικότητα

Ο Αχαιός πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, συγγράφει -όπως αποκαλύπτει η Real Νews- βιβλίο για την κυβερνητική του διετή θητεία. Ετοιμαστείτε λοιπόν να διαβάσουμε το πόνημα του Γιώργου από το "λεφτά υπάρχουν", μέχρι το "μαζί τα φάγαμε και εσείς πληρώνετε". Εμείς σας έχουμε σήμερα σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ τη μακέτα του εξωφύλλου!
Ο πρώην πρωθυπουργό πιστεύει πως ανετράπη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα από υποστηρικτές του διαδόχου του Ευ. Βενιζέλου. 
Από το συμπόσιο της Σύμης, πάντως, έριξε τα καρφιά του, κατηγορώντας τις αγορές ότι δεν του έδωσαν χρόνο και ότι τον φρέναρε η... διαπλοκή! "Το ότι δεν μας έδωσαν χρόνο οι αγορές και το γεγονός ότι η πολιτική ελίτ της χώρας συχνά ήταν σε σχέση διαπλοκής με το κατεστημένο δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της χώρας για να βγει από τα οικονομικά αδιέξοδα", είπε μεταξύ άλλων.

Τα καυτά data...

Ο Γ. Παπανδρέου συγκεντρώνει ήδη στοιχεία για το βιβλίο του, συμβουλευόμενος και τις καθημερινές σημειώσεις που επί μεγάλο χρονικό διάστημα κρατούσε στους υπολογιστές του, ενώ όταν χρειάζεται ζητά στοιχεία από συνεργάτες του, αλλά και υπουργούς που πρωταγωνίστησαν την περίοδο της διακυβέρνησής του. 
Στο βιβλίο θα περιλαμβάνονται και οι άγνωστες συζητήσεις του πρώην πρωθυπουργού με τους Ευρωπαίους εταίρους στη Σύνοδο Κορυφής και στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες μαζί τους, το περιεχόμενο των επαφών του με άλλους ηγέτες κρατών ή οργανισμών και, κυρίως, το πώς η χώρα εισήλθε στο μνημόνιο. 

(Η αποκάλυψη της αποκλειστικότητας είναι από το left.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: