ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Πονοκέφαλος για τον Ευ. Βενιζέλο το βιβλίο του Γιώργου Παπανδρέου

Σκηνικό από τότε, με τις καλές εποχές. Τώρα βροχή και μπόρα!


Απαισιόδοξος για τη διάρκεια θητείας της κυβέρνησης ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Όσον αφορά στις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αυξημένη κινητικότητα που παρατηρείται από την πλευρά τού πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, τον οποίο –όπως ανέφερε το blog χθες- πληροφορίες  τον θέλουν να προετοιμάζει τη συγγραφή βιβλίου που θα επικεντρώνει στην περίοδο της «ανατροπής» του. Γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει τριβές με τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Γ. Παπανδρέου φέρεται να αποδίδει την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία στη στάση που είχαν κρατήσει, κατά την περίοδο του «δημοψηφίσματος», βουλευτές που στηρίζουν τον Ευ. Βενιζέλο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πάντως επιμένει ότι δεν είχε κρατήσει διφορούμενη στάση απέναντι στην πρόταση του προκατόχου του για δημοψήφισμα, αλλά ότι είχε εκφράσει εγκαίρως τις αντιρρήσεις του.

* Την ίδια στιγμή, ο «παπανδρεϊκός» Γ. Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό "Wirtschaftswoche", δήλωνε ότι δεν του αρέσει «το πώς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ., σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, συμμετέχουν στην κυβέρνηση με μισή καρδιά» και ταυτόχρονα εμφανίστηκε απαισιόδοξος για τη διάρκεια της θητείας της ελληνικής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: