ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ηλεκτρονική – διαδικτυακή οργάνωση της ΝΔ προτείνει ο Ν. Νικολόπουλος

Θαν. Μπούρας.


Θαν. Μπούρας ο νέος Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ
 Ο Θανάσης Μπούρας, προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά, εξελέγη νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.
Ο κ. Μπούρας που εξελέγη διά βοής, θα αντικαταστήσει τον Κώστα Τασούλα στα κομματικά του καθήκοντα. Ο νέος γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ έχει πλούσια κομματική δράση από το 1974, είναι πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του ΕΚΠΑ και ιδρυτικό στέλεχος της ΔΑΚΕ.
Στο μεταξύ αποδεχόμενος πρόσκληση των μελών της ομάδας δράσης για την Αττική, ο Νίκος Νικολόπουλος βρέθηκε σε συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, των οποίων ο ίδιος υπήρξε επικεφαλής, οργανώνοντας τον πρόσφατο προεκλογικό αγώνα στο Λεκανοπέδιο.
Εκεί, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για την τρέχουσα επικαιρότητα, αλλά και για την επικείμενη ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, όπου και ο ίδιος είναι υποψήφιος.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Νικολόπουλος συζήτησε με τα στελέχη, την ηλεκτρονική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και την περαιτέρω αξιοποίηση του διαδικτύου, τονίζοντας την πεποίθησή του πως η στόχευση για τη δημιουργία μίας «e-Νέας Δημοκρατίας» δεν είναι καθόλου ουτοπική ή δύσκολη.
Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε πως η συγκεκριμένη σκέψη αποτελεί μια βαθιά τομή στην μέχρι σήμερα οργανωτική δομή της παράταξης, η οποία παράλληλα, είναι βέβαιο πως θα φέρει τη Νέα Δημοκρατία και τις ιδέες της, αλλά και συνολικότερα την πολιτική, πολύ πιο κοντά σε ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: