ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Καρκινοβατώντας προχωρεί η ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ

Μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις λέει μια κινέζικη παροιμία...


Ενώ τα μπάνια του λαού απειλούν με γενικό μπλοκάρισμα το κόμμα

Ενώ αύριο, ο Ευ. Βενιζέλος συναντάται με το Προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και το Προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)  και η σημερινή συνάντηση του Ευ. Βενιζέλου με Πρυτάνεις αναμένονταν με ενδιαφέρον, (λόγω σύγκρουσης μαζί τους από την π. Υπ. Παιδείας του κόμματος), ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να δώσει νέα ώθηση στην προσπάθεια για την ανασυγκρότησή του, που προχωρεί καρκινοβατώντας και με ασαφή κατεύθυνση έως τώρα. Κι αυτό λίγο πριν τα  αυγουστιάτικα μπάνια του λαού μπλοκάρουν τελείως το εγχείρημα, έως το επίπεδο των Τ.Ο., δεδομένου ότι από την έλευση του φθινοπώρου αναμένεται η σύγκρουση με την κοινωνία σε κυβερνητικό επίπεδο να επανέλθει με δριμύτητα!
 Παράλληλα σχεδιάζει τις κινήσεις του αναφορικά με τον ρόλο που του αναλογεί από τη συμμετοχή στην κυβέρνηση, εν όψει δηλαδή της σύσκεψης μεθαύριο Πέμπτη των τριών αρχηγών για τις ιδιωτικοποιήσεις και τα "ισοδύναμα" μέτρα ,της επανόδου της Τρόικας των υπαλλήλων της Μέρκελ και της συνάντησης που θα έχει μαζί τους την Παρασκευή.
Όσον αφορά στο εγχείρημα για ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ, αναμένονται εξελίξεις, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, καταβάλλεται προσπάθεια να υπάρξουν εντός της εβδομάδας ανακοινώσεις για τη στελέχωση νέων οργάνων που θα εργαστούν ως προς αυτό. 
Συγκεκριμένα, η Ιπποκράτους αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα εκείνων που θα οριστούν υπεύθυνοι για την ανασυγκρότηση του κόμματος σε καθεμία από τις περιφέρειες της χώρας, καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι ανά δήμο και τομείς δράσης ανά αντικείμενο. Στις ίδιες ανακοινώσεις θα περιλαμβάνονται και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη Γραμματεία Επικοινωνίας και παρακολούθησης και στήριξης του κυβερνητικού έργου.
Αυτά θα συζητηθούν διεξοδικότερα στην Οργανωτική Γραμματεία που συνεδριάζει την Τετάρτη, ενώ σήμερα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία με αντικείμενο τόσο τα κομματικά όσο και τις πολιτικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: