ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Κρέμεται από τα χείλη της Τρόικας η κυβερνητική Τρόικα της χώρας μας

Εν αναμονή  διαταγών Μπαρόζο προς υλοποίηση!


Ο Μπαρόζο αύριο στην Αθήνα για να ζητήσει επιτάχυνση του Μνημονίου

«Και παραπάνω από τους στόχους που έχουν συμφωνηθεί» δήλωσε αποφασισμένος να υλοποιήσει ο Αντ. Σαμαράς για να κερδίσει την αξιοπιστία του έναντι της τρόικας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΥΓΗ.
Την κατάργηση 20 φορέων του Δημοσίου έσπευσε να ανακοινώσει χθες η κυβέρνηση, σε μια έμπρακτη χειρονομία καλής θέλησης προς το κλιμάκιο της Τρόικας που έφτασε στην Αθήνα και αύριο συναντάται με τον υπουργό Οικονομικών.
Γενικότερα, τον χαρακτήρα των σχέσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές της χώρας ανέλυσε ο Αντ. Σαμαράς, σημειώνοντας ότι η κυβέρνησή του θα κάνει "και με το παραπάνω" όσα έχουν συμφωνηθεί προκειμένου να φανεί «αξιόπιστη» έναντι των εταίρων της. Αφού αποκαταστήσει τη σχέση της με την τρόικα, ευελπιστεί ότι θα κερδίσει την επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής και ορισμένες άλλες ρυθμίσεις, όπως η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.
Για να αρθούν και οι παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν προς στιγμήν από τα μισόλογα των τριών συγκυβερνώντων αρχηγών περί «επαναδιαπραγμάτευσης», ο κ. Σαμαράς διευκρίνισε ότι αυτή θα είναι συνεχής, θα γίνει βήμα - βήμα και σε βάθος τετραετίας...
* Ο Μπαρόζο αύριο στην Αθήνα για να ζητήσει επιτάχυνση του Μνημονίου, ενώ καθημερινά όλο και περισσότεροι διεθνείς παράγοντες εκτιμούν ότι το πρόγραμμα «δεν βγαίνει».
 Στην επαναφορά της Ελλάδας «στον ορθό δρόμο» του Μνημονίου αποσκοπεί και η αυριανή, αιφνίδια επίσκεψη στην Αθήνα του προέδρου της Κομισιόν Μπαρόζο, ο οποίος μεταφέρει, όπως συζητείται στις Βρυξέλλες, τις γερμανικές συστάσεις. Αξιωματούχοι των Βρυξελλών που μίλησαν στο Reuters ωστόσο εκτίμησαν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αποφύγει επαναδιαπραγμάτευση και νέο "κούρεμα" του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: