ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Εξευτελιστική δήλωση στελέχους της κυβερνώσας αριστεράς για ιθαγένεια

Αντί χαρά στα μικρά παιδιά που δεν βρίσκουν στον ήλιο μοίρα η κυβερνητική Τρόικα τους επιφυλάσσει διωγμούς. 

«Η πατρίδα μου δεν θα γίνει στέγη όλων των δυστυχισμένων»!
 «Η πατρίδα μου δεν μπορεί να γίνει στέγη όλων των δυστυχισμένων του πλανήτη». Με τις παραπάνω φράσεις, ένα σημαίνον στέλεχος της κυβερνητικής Τρόικας, που προέρχεται από την ΔΗΜΑΡ, δίνει το περίγραμμα βάσει του οποίου θα κινηθεί αυτό το κόμμα, που μέχρι χθες ήταν το μόνο από τα τρία κυβερνώντα, που αντιδρούσε σφόδρα στην αλλαγή του Νόμου για την ιθαγένεια των μεταναστών.
Αυτά είπαμε ότι ίσχυαν μέχρι χθες, όπου υποθέταμε και μεις οι υπόλοιποι της μη κυβερνώσας αριστεράς, ότι εκ μέρους των αριστερών όπου γης, υπάρχει ευαισθησία, τουλάχιστον για τα παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, από τα οποία ο μέγας… βεζύρης Αντώνιος θέλει να αφαιρέσει το δικαίωμα της ιθαγένειας!
 Σε συνέντευξή του λοπόν, ο Σπύρος Λυκούδης, γραμματέας της ΚΕ και βουλευτής Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84, στην εκπομπή του  και δημοσιογράφου της ΑΥΓΗΣ, Βασίλη Πάικου μίλησε για την αλλαγή του νόμου Ραγκούση περί ιθαγένειας.
Ο Σπ. Λυκούδης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι:

«Είχαμε υποστηρίξει με σοβαρότητα και ευθύνη και νομίζω και με ειλικρίνεια ότι αυτή η προσπάθεια της επαναδιαπραγμάτευσης, θα είναι αργή και σταδιακή».

Τάχθηκε επίσης με σαφήνεια υπέρ των αλλαγών στο νόμο Ραγκούση, λέγοντας: 

«Ως άνθρωπος της Αριστεράς έχω ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια είδους θέματα. Παράλληλα όμως γνωρίζω ότι η πατρίδα μου δεν μπορεί να γίνει στέγη όλων των δυστυχισμένων του πλανήτη. Επομένως υπάρχει ένα πρόβλημα που πρέπει να το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση».

Τουτέστιν πρόβλημα κατά την ΔΗΜΑΡ είναι οι μετανάστες και τα παιδιά τους που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Και με τη δήλωση αυτή γίνεται φανερή η απόλυτη υπαναχώρηση της ΔΗΜΑΡ και η πλήρης αποδοχή της σκληρής και μισαλλόδοξης ιδεολογικής ατζέντας της ΝΔ στο ζήτημα της ιθαγένειας, κάτι που αποτελεί πραγματικό πολιτικό στίγμα για ένα κόμμα που θέλει να αποκαλείται αριστερό και που τα στελέχη του κάποτε(!) είχαν συμβάλει στη θετική επεξεργασία των ρυθμίσεων Ραγκούση, παρουσιάζοντας μάλιστα και βελτιωτικές προτάσεις.
Αλλά εδώ τίθεται ένα ερώτημα. Εάν από τα παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, εμείς αφαιρούμε την ιθαγένεια, η χώρα τους δεν τους την αναγνωρίζει, γιατί δεν γεννήθηκαν εκεί, τότε τι θα γίνει. Ποιας χώρας υπήκοοι θα είναι;
Θα τα διώξουν από την Ελλάδα οι ευαίσθητοι της κυβερνώσας αριστεράς; Και ποια χώρα θα τα δεχτεί;
Αλλά είπαμε, όταν κατεβαίνεις στου κακού τη σκάλα σκαλοπάτι, σκαλοπάτι, δεν τελειώνεις εάν δεν την κατέβεις μέχρι τέρμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: