ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Μετά από δημοσίευμα της «Καθημερινής» τα ΜΑΤ κατά των απεργών

Σκηνικό από την περιφρούρηση των απεργοσπαστών του Μάνεση.


Καταγγελία Τσίπρα από την Πορταριά Πηλίου
 O A. Tσίπρας μίλησε στην Πορταριά Πηλίου, στο Θερινό Πανεπιστήμιο του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Κ.Ε.Α. δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της Χαλυβουργίας, επισημαίνοντας πως μετά το δημοσίευμα μιας μεγάλης εφημερίδας (Σημείωση του blog: Της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ)  που αναφερόταν στο γεγονός πως είναι αδιανόητο κάποιοι να στερούν το δικαίωμα στην εργασία, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, έδωσε εντολή στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης να επιληφθεί του θέματος και την επόμενη μέρα η Εισαγγελία, έδωσε με τη σειρά της εντολή στα ΜΑΤ να παρέμβουν. 
Αναρωτήθηκε μάλιστα ο Α. Τσίπρας πώς μέσα σε 36 ώρες συγχρονίστηκαν όλες οι εξουσίες μαζί και έδωσαν λύση σε ένα θέμα 9 μηνών, τονίζοντας πως το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως η δικαστική εξουσία λειτουργεί βάσει εντολών της εκτελεστικής εξουσίας και αυτή βάσει εντολών της μιντιακής εξουσίας.

* Στο μεταξύ θυμηδία προκάλεσε χθεσινή ανακοίνωση του συγκυβερνώντος κόμματος της ΔΗΜΑΡ, που εξεδόθη σε συμπαράσταση των απεργών, καλώντας γενικά και αόριστα η επίλυση του ζητήματος να γίνει με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Έτσι συνδικαλιστές σχολίαζαν ότι απουσιάζει η ουσιαστική καταδίκη της αυθαιρεσίας των ΜΑΤ που με εντολή Σαμαρά χτύπησαν τους απεργούς.  
Προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί για να μην έχει πολιτικό κόστος, αυτή ήταν η ερμηνεία της ερμαφρόδιτης θέσης της ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: