ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ψεύδεται η ΝΔ και για το νόμο περί Iθαγένειας

Φωτογραφία Αρχείου.


Έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών καταρρίπτει όλους τους μύθους

Μετά τα ψέματα για την επαναδιαπραγμάτευση και τα ψέματα για το χαράτσι, ήρθαν και τα ψέματα της ΝΔ για το νόμο περί ιθαγένειας. Έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών όσον αφορά το νόμο περί ιθαγένειας καταρρίπτει όλους του μύθους που καλλιεργούν ΝΔ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή, προσπαθώντας να καταστήσουν τους μετανάστες αποδιοπομπαίους τράγους της οικονομικής κρίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα του πόρταλ legt.gr.
Έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών καταρρίπτει όλους τους μύθους που δημιουργούν όσοι θέλουν να καλλιεργήσουν το ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία, προκειμένου να συνεχίσουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο. Ούτως ή άλλως, για την τρικομματική κυβέρνηση σειρά έχει τώρα το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, οπότε πρέπει ο ελληνικός λαός να βρει τον εχθρό του στους εξαθλιωμένους.
Διαβάστε παρακάτω την έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών που αποκάλυψε το left.gr και που καταρρίπτει το μύθο περί "αθρόων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών" καθώς και το επιχείρημα ότι ο νόμος περί ιθαγένειας προσελκύει τους μετανάστες στη χώρα μας.
Σύμφωνα με την έκθεση:
- Ο αριθμός των αποφάσεων πολιτογράφησης που έχουν εκδοθεί με βάση τη νέα διαδικασία πολιτογράφησης αλλοδαπών που εισήγαγε ο Ν.3838/2010 ανέρχεται σε μόλις 155, εκδοθείσες όλες εντός των ετών 2011-12.
- Τα έτη 2010 και 2011 παρατηρήθηκε πτωτική εξέλιξη της μεταναστευτικής ροής κατά 43%, στοιχείο που καταδεικνύει ότι δεν υπάρχει κανένας αιτιώδης σύνδεσμος μεταξύ του αριθμού των εισερχομένων μεταναστών και των υφιστάμενων ρυθμίσεων του ν. 3838/2010 περί κτήσης της Ελληνικής Ιθαγένειας.
- Σε απόλυτους αριθμούς και σε ποσοστά η Ελλάδα χορηγεί, με διαφορά από τις υπόλοιπες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τις λιγότερες ιθαγένειες, στοιχείο που αποδεικνύει τα ψεύδη του κ. Στυλιανίδη, ο οποίος δήλωσε προ ημερών ότι στις χώρες της Ευρώπης το νομοθετικό πλαίσιο είναι αυστηρότερο. Όσον αφορά την ιθαγένεια των παιδιών, στη συντριπτική πλειονότητα των χωρών και του ευρωπαϊκού Νότου τα παιδιά παίρνουν ιθαγένεια πριν από τα 18, ρύθμιση την οποία προβλέπει και ο υφιστάμενος νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: