ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ο Δήμος Πατρέων παραχωρεί στην 6η ΥΠΕ οικόπεδο για Κέντρο Υγείας

Φωτογραφία Αρχείου.


Βρίσκεται στην περιοχή του Νοτίου Διαμερίσματος
 Ένα ακόμη Κέντρο Υγείας θα βρεθεί «στα σκαριά» για ανέγερσή του μετά την απόφαση του Δήμου Πατρέων για παραχώρηση οικοπέδου του.
 Ο Υπουργός Υγείας, όπως έγινε γνωστό, έχει εγκρίνει την δημιουργία Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στην Πάτρα (κατασκευή και εξοπλισμός) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013, με προϋπολογισμό 4.500.000 ευρώ. Το έργο είναι προτεινόμενο για ένταξη στο ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας με τελικό δικαιούχο τον Δήμο Πατρέων.
Αύριο, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Πατρέων θα παραχωρήσει στην 6η ΥΠΕ, το οικόπεδο ιδιοκτησίας του, που βρίσκεται στην περιοχή του Νοτίου Διαμερίσματος, προκειμένου εκεί να δημιουργηθεί το Κέντρο Υγείας, στο οποίο θα έχουν άμεση πρόσβαση οι πολίτες από τις γύρω περιοχές, όπως Ζαρουχλέικα, Παραλία, Βραχνέικα κ.λπ., σε πρωτοβάθμια επιπέδου παροχή ιατρικών υπηρεσιών. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο, γίνεται και ένα βήμα προς την αναβάθμιση της περιοχής.
Από κει και πέρα, με δεδομένα την παραχώρηση του οικοπέδου και την εξασφαλισμένη πίστωση των 4,5 εκατ. ευρώ, θα πρέπει η 6η ΥΠΕ, να σπεύσει να ζητήσει από τον υπουργό Υγείας, την δημιουργία του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: