ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Καμπανάκι για κυοφορούμενα σκάνδαλα από τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη

Υποψιάζεται σκάνδαλα, το λέει στον Βενιζέλο και αυτός στην... ουρά του!


Συμφωνεί ο Ευ. Βενιζέλος λες και δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση!

Τη Δευτέρα το μεσημέρι, χθες, ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε έπειτα από αίτημα του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο. Αντικείμενο της συζήτησης, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ήταν η κοινοβουλευτική τακτική του κόμματος, καθώς και οι εξελίξεις στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων με αφορμή ορισμένες πτυχές του που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας γεννώντας ερωτήματα και εγείροντας ζητήματα διαφάνειας.
Η άποψη που, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, είναι ότι την ώρα που η κυβέρνηση πιέζεται από την Τρόικα να λάβει σκληρά μέτρα σε βάρος του κόσμου της εργασίας, δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις σε θέματα διαφάνειας και καταστρατήγησης του δημοσίου συμφέροντος. Έγινε λόγος για τη λειτουργία του Ταμείου Αξιοποίησης (σ.σ.: Ξεπουλήματος) της Δημόσιας Περιουσίας και υπενθύμιση των αιχμών που άφησε με την παραίτηση του ο Κ. Μητρόπουλος.
Ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, για να κάνει αυτό το διάβημα είναι προφανές ότι έχουν περιέλθει στην αντίληψη του κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις που προκαλούν ερωτήματα, μολονότι σε αυτή τη φάση αποφεύγει να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία. Ο Ευ. Βενιζέλος, συμφώνησε μαζί του ότι υπάρχουν θέματα που χρειάζονται προσοχή.
Αλλά το ερώτημα είναι σε ποιον απευθύνεται αυτή η επισήμανση, εάν δεν αφορά και τον ίδιο που είναι συνέταιρος με τον Φ. Κουβέλη στην αυτή κυβέρνηση με τον Αντ. Σαμαρά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: