ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Απωλέσθη παιδίατρος στο νοσοκομείο Λευκάδας! – Έκκληση Διευθύντριας

"Γύρισε στο νησί επιτέλους γιατρέ" φαίνεται να λέει η μικρή με νευρικότητα!


Αιτία η από οκταμήνου απόσπαση γιατρού σε αυτό του Ρίου
 Έκκληση να επιστρέψει ένας παιδίατρος του νοσοκομείου Λευκάδας από την απόσπασή του στο νοσοκομείο του Ρίου κάνουν οι κάτοικοι του νησιού, αλλά και η διοικήτρια του νοσοκομείου Λευκάδας, Μ. Μεσήνη.
Όχι δεν παραιτήθηκε ο παιδίατρος, όπως οι παθολόγοι νοσοκομείου της Β. Ελλάδας. Είναι κάτι ακόμη πιο χειρότερο. Αποσπάστηκε πριν οκτώ μήνες στο νοσοκομείο Ρίου  και η έλλειψή του γίνεται αισθητή, ιδιαίτερα τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες που το νησί γεμίζει επισκέπτες. Παρόντες τώρα είναι άλλοι δύο παιδίατροι από τους τρεις που προβλέπεται οι οποίοι καλύπτουν οριακά τις εφημερίες του μήνα. Αλλά με την απόσπαση του τρίτου,  περίπου δώδεκα απογεύματα και βράδια το μήνα, μένει το νοσοκομείο χωρίς εφημερεύοντα παιδίατρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: