ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Νομίζουν πως αν γίνουν Τροϊκανότεροι των Τροϊκανών, στο τέλος θα αποζημιωθούν

Τώρα η συγκυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με την Ιστορία και τις ευθύνες της!


Τσίπρας: «Το Μνημόνιο χρεοκόπησε. Οι εμπνευστές και εκτελεστές του θέλουν να φύγουν πρώτοι»

ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ κυβερνητικούς εταίρους ξεκίνησε την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με αφορμή την επαναλειτουργία της Βουλής μετά από εκατό μέρες κλεισίματος. Οι κυβερνητικοί εταίροι έγιναν «τροϊκανότεροι των τροϊκανών», είπε, εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα που έχει χρεοκοπήσει.
 «Δεν θα επιτρέψουμε η Τρόικα του εσωτερικού να απεμπολήσει κάθε κυριαρχικό δικαίωμα στην γνωστή αποτυχημένη Τρόικα που έρχεται πάλι στην χώρα μας αύριο. Γνωρίζετε ότι εμείς αρνηθήκαμε να τους συναντήσουμε. Καμιά πολιτική δύναμη δεν πρέπει να τους συναντήσει. Και η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι δεν έχει καμία απολύτως δουλειά να συνδιαλέγεται με τρεις υπαλλήλους εντεταλμένους να υλοποιήσουν ένα αποτυχημένο πρόγραμμα».
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με αφορμή την ασθένεια Σαμαρά κρύφτηκε για να μην πάρει θέσει στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο στις 28 Ιουνίου:
«Και έτσι οικιοθελώς αποσύνδεσε την ελληνική περίπτωση από τη συνολική διαπραγμάτευση. Και σα να μη φτάνει αυτό υιοθέτησε πλήρως το δόγμα του καλού μαθητή. Ή για την ακρίβεια το δόγμα του καλού τροφίμου σωφρονιστηρίου. Όσο πιο υπάκουα υπομείνουμε τη πειθαρχία ή όσο σκληρότερα αυτοτιμωρηθούμε, τόσο πιο επιεικείς θα είναι οι δανειστές μας. Ειλικρινά –είπε- δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη ανοησία από αυτή. Κάποιοι νομίζουν πως αν γίνουν Τροικανότεροι των Τροικανών, στο τέλος θα αποζημιωθούν. Πλανώνται πλάνη οικτρά. Τρεις πολιτικοί αρχηγοί σκηνοθετούν την τελευταία πράξη του μνημονιακού δράματος της χώρας. Τα προαποφασισμένα και τα νέα έκτακτα μέτρα της χρεοκοπίας».

Ο στόχος τους επετεύχθη

Και συνέχισε:
«Δεν ακούν, δεν βλέπουν, δεν διαβάζουν. Τα διεθνή ΜΜΕ βοούν. Το πρόγραμμα δεν βγαίνει. Το Μνημόνιο χρεοκόπησε. Οι εμπνευστές και εκτελεστές του θέλουν να φύγουν πρώτοι. Γιατί ο στόχος του ΔΝΤ επιτεύχθηκε. Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε πολύ χειρότερη κατάσταση απ’ ότι το 2009. Με δική τους ευθύνη.
Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel πιθανολογεί σήμερα εξώθηση της Ελλάδας σε αποχώρηση από την Ευρωζώνη τον Σεπτέμβριο. Όταν λειτουργήσει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας. Τη γενναιοδωρία τους οι δανειστές και οι εταίροι την εξάντλησαν προς τους υποτακτικούς τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, με τη προκλητική τους υποστήριξη για να τρομοκρατήσουν και να ξεγελάσουν το λαό και να αποτρέψουν την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.
Αφού πέτυχαν το σκοπό τους, τώρα δε πρόκειται να δώσουν τίποτα παρά πάνω. Να πάρουν πίσω υποσχέσεις μπορεί. Να δώσουν όμως αποκλείεται.

Σήμερα δυστυχώς αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο πραγματικός κίνδυνος για τη χώρα δεν ήταν η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ που θα ακύρωνε το μνημόνιο, αλλά η εκλογή μια κυβέρνησης που θα συνεχίσει και θα επιταχύνει τη πορεία προς τη καταστροφή.

Επειδή όμως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, μικρή σημασία έχει για χώρα και το λαό αν για άλλη μια φορά δικαιωθούμε στις προβλέψεις μας.
Σημασία έχει να αποτρέψουμε τη καταστροφή. Για αυτό και καλούμε τη κυβέρνηση, έστω και την ύστατη στιγμή να σταματήσει το παιχνίδι με τις λέξεις. Τώρα δεν είναι προεκλογική περίοδος για να κοροϊδεύει τον κόσμο με την επαναδιαπραγμάτευση, την απαγκίστρωση και τον κακό ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα είναι αντιμέτωπη με την ιστορία».
«Αν αυτόν τον καταστροφικό δρόμο είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει η ελληνική κυβέρνηση, είναι προτιμότερο να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, παρά να κοροϊδεύει τους πολίτες» προειδοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: