ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Αλ. Τσίπρας: Η πολιτική απάτη έλαβε τέλος ένα μήνα μόλις μετά

Οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με απειλές θα αρχίσουν ξανά.

Για δεύτερη χρονιά, 7,5 εκατομμ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν το χαράτσι μέσω ΔΕΗ

«Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ πολιτική απόφαση των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη φανερώνει ότι: Παραμένουν σωματοφύλακες και επιταχυντές των μνημονίων. Αδιαφορούν αν η κοινωνία δεν αντέχει άλλο. Δεν λαμβάνουν υπόψη τους τις αποφάσεις του ΣτΕ. Δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να βγουν από τον μονόδρομο που έχει χαράξει η τρόικα και οι δανειστές μας. Επιδιώκουν να εκβιάσουν την κοινωνία, τους πολίτες που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση και αφήνουν στο απυρόβλητο τους έχοντες, το μαύρο χρήμα και τη μεγάλη φοροδιαφυγή».

Με τα παραπάνω ο Αλ. Τσίπρας στιγμάτισε την αήθη πράξη της συγκυβέρνησης να φορτώσουν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ το χαράτσι, που υποτίθεται ότι θα το καταργούσαν, όπως έλεγαν προεκλογικά.

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ακόμη ότι:
«Η χώρα με οδηγό το μνημόνιο, και τα 72 μέτρα που μας άφησε η κυβέρνηση Παπαδήμου οδηγείται σε κοινωνικό κραχ. Όποιοι αυτό δεν το καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν και παίζουν με ανακοινώσεις παιδικής χαράς, σαν αυτές με τις οποίες μας απαντάει κάθε απόγευμα ο κος Κεδίκογλου, δεν είναι απλά ανεπαρκείς αλλά επικίνδυνοι.
Νέα μέτρα, νέες οριζόντιες περικοπές, σημαίνει περισσότερη λιτότητα και πιο βαθιά ύφεση σε μια ήδη κατεστραμμένη οικονομία.

Οι πολίτες της χώρας καλούνται μετά τη θερινή ραστώνη, να πληρώσουν:
To περσινό χαράτσι της ΔΕΗ.
Το φετινό χαράτσι της ΔΕΗ, που θα έρθει με τους λογαριασμούς.
Φόρο εισοδήματος 2011.
Το ΕΤΑΚ του 2009.
Τον ΦΑΠ του 2010, 2011 και 2012.
Πρόκειται για παραλογισμό.

Θυμηθείτε τις προεκλογικές κραυγές του κ. Σαμαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα. Σήμερα αποδεικνύεται ποιος είχε κρυφή ατζέντα και ποιος έλεγε ψέματα.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Σαμαρά τι έλεγε στο Ζάππειο και τι κατέγραψε στην συμφωνία του με τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη:

«Θα αντικαταστήσουμε το περιβόητο χαράτσι με έναν νέο νόμο για την ακίνητη περιουσία... πιο δίκαιο, πιο ελαφρύ για όλους και πιο αποδοτικό για το κράτος...»

Η πολιτική απάτη έλαβε τέλος ένα μήνα μόλις μετά.
Για δεύτερη χρονιά, 7,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν το χαράτσι μέσω των λογαριασμών του ρεύματος.
Το μόνο που τους απασχολεί είναι η οργή και η δυσφορία της τρόικας, η οργή και η απόγνωση των πολιτών της χώρας δεν τους απασχολούν» είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ

Και αναφερόμενος στον σφαγιασμό του εφάπαξ των συνταξιούχων υπενθύμισε:

«Θυμηθείτε όσα έλεγαν για τα οριζόντια μέτρα. Υλοποιώντας κατά γράμμα το ακραίο νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα της μνημονιακής συγκυβέρνησης διέψευσαν πάλι τον εαυτό τους.
Το «πετσόκομμα» του εφάπαξ φανερώνει τον κυνισμό της συγκυβέρνησης, που από τη μια πλευρά προχωρά στην ανακεφαλαιοποίηση χρεοκοπημένων ιδιωτικών τραπεζών και από την άλλη πλευρά οδηγεί σε οικονομική ασφυξία τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία» κατέληξε.
Μιλώντας για το κατάντημα των ταμείων ο Αλ. Τσίπρας τόνισε:
«Έχει ξεκινήσει, μία τεράστια επικοινωνιακή καμπάνια για να μας πείσουν ότι τα ταμεία βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, εξαιτίας της υπαρκτής διαφθοράς και μίας σειράς από κομπίνες.
Θα χρειαστεί να υπενθυμίσουμε στην κυβέρνηση ότι αν σήμερα τα ασφαλιστικά ταμεία είναι υπό κατάρρευση, αυτό οφείλεται στα σκάνδαλα του Χρηματιστηρίου, των δομημένων ομολόγων και στο κούρεμα των αποθεματικών τους.
Αν επιθυμούν λοιπόν πραγματικά να βρουν τον ένοχο αυτής της κατάστασης δεν έχουν παρά να ανοίξουν ξανά αυτές τις υποθέσεις και όχι να επιχειρούν να τις συγκαλύψουν».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ

«Αυτό όμως που είναι αποκαλυπτικό των προθέσεων και της σκληρής ταξικής πολιτικής που ετοιμάζεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση είναι τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Χαλυβουργία.
Είναι περιχαρής ο κ. Σαμαράς που με τα ΜΑΤ ανέλαβε να λύσει το πρόβλημα που είχε ο κ. Μάνεσης.
Είναι περιχαρής γιατί έστειλε σήμα στην κοινωνία ποια θα είναι η αντίδραση της κυβέρνησής του, σε όσους αντιστέκονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: