ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Οι ενδοΠασοκικές διενέξεις του παρελθόντος και οι εσωκομματικοί “χαφιεδισμοί’’ δεν μας ενδιαφέρουν

Από την επιτυχημένη προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα.


ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Το 27% προέρχεται από την ριζοσπαστικοποίηση του λαού!




Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ
«Την αρχήν εποίησεν η νεότευκτος ναυαρχίς της Δεξιάς, υπό το όνομα «Δημοκρατία», την π. Δευτέρα, ακολούθησαν διάφορα πόρταλ που αναπαρήγαγαν τις  «δημοκρατια-κές» αθλιότητες και μετά η «αθάνατη» Γιάννα της ΔΟΕ μίλησε για απότοκα δημοσιεύματα της «Δημοκρατία» λόγω καύσωνα. Οπότε η εξήγηση που έδωσε ο Τάσος Κορωνάκης μάλλον αποσκοπούσε στο να κεντρίσει τις ψυχές των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, και να επισημάνει ότι μπήκαμε στο άνυδρο τοπίο της αντιπαράθεσης με την τριανδρία, παρά να απολογηθεί στους σφουγγοκολάριους  της εσωτερικής Τρόικας!
Και πάνω σε όλα αυτά, νάσου κι η δημοσιογραφική… «Ζούγκλα», να φέρει πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νοσοκομείο Ρίου, ως καταδότες συναδέλφων τους προσκείμενων στην ΝΔ, οι οποίοι, σύμφωνα με συμφραζόμενα, σήμερα από το ΠΑΣΟΚ μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ!
Να σας πω τώρα ότι αυτές οι αντιλήψεις περί αιώνιας ιδιοκτησίας των ψηφοφόρων από κάποιους, μας φέρνουν πίσω στην εποχή του «άστο το παιδί, δικό μου είναι»; Μάλλον δεν έχει αξία!».

Τα παραπάνω ανέφερε, προχθές Δευτέρα 16-7-12 η εφημερίδα «ΡΕΠΟΡΤΕΡ» της Πάτρας, αλλά και ανάρτησή μου στο blog, υπό τον τίτλο “Μέσω Τύπου, ΤV και υπογείων διαδρομών του Ρίου κατά του ΣΥΡΙΖΑ!” για τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβερνητική Τρόικα, ώστε να σπιλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν ανέλαβε να στεγάσει το βαθύ ΠΑΣΟΚ της Σημιτικής εποχής και άφησε αστέγαστο το… καλό ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη και του Ευάγγελου!  Και κατέληγα με τα παρακάτω:

«Άρθρο τρίτο, ο απρόσμενος δημοσιογραφικός θησαυρός περί του Νοσοκομείου Ρίου, μέσω «Ζούγκλας». Ένα… μπαγιάτικο, αμφιβόλου προελεύσεως  εσωτερικό έγγραφο πριν δέκα  χρόνια, έγινε φρέσκο και το πλάσαραν για δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων, ότι γίνονταν διώξεις ιδεολογικού χαρακτήρα Δεξιών στελεχών του νοσοκομείου από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που σήμερα διαφωνούν με το κόμμα και άρα συμφωνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ! Έτσι όλη τη δυσοσμία του δικομματικού βούρκου προσπαθούν κάποιοι να την  φορτώσουν στις πλάτες του ΣΥΡΙΖΑ. Τουτέστιν μονά-διπλά ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι ο χαμένος. Εμ, ποιος άλλος να είναι, θα μου πείτε. Τα συνεταιράκια;».

Από την συγκέντρωση της 13-6-12 του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα.
Εκτός του ότι, ο ένας από τους δύο που αναφέρει ο…  παιχνιδιάρης Μάκης μας, εκφραστής της πολιτικής «Ζούγκλας», αμφισβητεί την εγκυρότητα τέτοιου εγγράφου, κάτι που υποθέτω θα το λύσουν οι δυό τους, έρχεται επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, 17/07/2012, με την οποία κατηγορείται ευθέως για γκεμπελισμό ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και οι… πληροφοριοδότες τους –εσωκομματικοί χαφιέδες τους ονομάζει- και ξεκαθαρίζεται ότι:
  
«ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ οργανωτική έχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας τα αναφερόμενα άτομα, στο έγγραφο που είχε κατατεθεί στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη. Οι ενδοΠασοκικές διενέξεις του παρελθόντος, ίσως και εσωκομματικοί “χαφιεδισμοί’’ δεν ενδιαφέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας.
Οποιαδήποτε προσπάθεια σύνδεσης προσώπων που αναφέρονται στο επίμαχο έγγραφο με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας, εντάσσεται στο πλαίσιο του γκεμπελισμού τον οποίο ζηλώνουν και έχουν επιδοθεί έντονα, προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά, τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Νέα Δημοκρατία, για να συκοφαντήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Η ζωή όμως αποδεικνύει ότι κάθε τέτοια προσπάθεια πέφτει παταγωδώς στο κενό αφού ο λαός έχει αντιληφθεί την φασίζουσα νοοτροπία που κρύβεται πίσω από τέτοιες προσπάθειες.
Το ρεύμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που διαμόρφωσε το 27%, προφανώς προέρχεται από την ριζοσπαστικοποίηση του λαού, που δεν εκφράζεται από την σκληρή, νεοφιλελεύθερη αντιλαϊκή πολιτική των μνημονιακών πολιτικών δυνάμεων παλαιότερων και νεώτερων και όχι βεβαίως από ένα παλαιοκοματικό καιροσκοπικό υλικό που οι ίδιοι περιγράφουν, βλέποντας τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα παραμείνει και θα αναπτυχθεί σε δυναμική ριζοσπαστική αριστερή παράταξη που εκφράζει και υπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού.
Εκφράζουμε επιπλέον τη λύπη μας διότι τα πρόσωπα που αναφέρονται στο επίμαχο έγγραφο, που είδε το φώς της δημοσιότητας σε τηλεοπτική εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου, χρεώνονται αυθαίρετα στον ΣΥΡΙΖΑ. Η βασική αρχή κάθε δημοσιογράφου είναι να ελέγχει και να διασταυρώνει τις πηγές του. Αντίθετα, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, υιοθετώντας ακέραια την γκεμπελικής έμπνευσης προπαγάνδα, ότι τάχα τα άλλοτε κραταιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρήκαν καταφύγιο στο ΣΥΡΙΖΑ, εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τον Πρόεδρό του προσωπικά. Και το ίδιο κάνουν και ορισμένοι ντόπιοι καλοθελητές αναδημοσιεύοντας ανακριβή και εμπαθή "ρεπορτάζ". Συγχαρητήρια κύριοι, άξιος ο μισθός σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: