ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

20% από την βουλευτική αποζημίωση θα διαθέσουν στους αναξιοπαθούντες

Πληθαίνουν οι άστεγοι και οι φτωχοί. Έχουν την ανάγκη όλων μας.


Προτροπή Αλ. Τσίπρα στους 71 βουλευτές της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα, θα πρέπει να δώσει πρώτη το παράδειγμα υποστήριξης της πολύ σημαντικής δουλειάς που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στη κοινωνία για την υποστήριξη των δομών και των δικτύων αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερο ανάγκη».
Με τα παραπάνω λόγια ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος κάλεσε τους βουλευτές να καταθέσουν την συνεισφορά τους για τις ανάγκες της Αλληλεγγύης προς τους πληττόμενους πολίτες από την ανάλγητη Μνημονιακή πολιτική.

«Για αυτό –είπε- και σας προτείνω για συμβολικούς, αλλά και ουσιαστικούς λόγους ενίσχυσης να αποφασίσουμε ότι πέρα από το 20% της παρακράτησης της βουλευτικής αποζημίωσης υπέρ του κόμματος να εκχωρούμε κάθε μήνα και ένα επιπλέον 20% για την ενίσχυση των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα και έξω από τη Βουλή θα αποτελέσουν τη φωνή όσων δεν έχουν φωνή και ασπίδα όσων βάλλονται βάναυσα από τη βαρβαρότητα του μνημονίου και έχουν άμεσα την ανάγκη της υποστήριξής και της αλληλεγγύης μας».
Πάντως σχετικά με τα παραπάνω, υπάρχει κατεύθυνση του κόμματος που εκδηλώνεται έως ώρας άτυπα με σκοπό την ανακούφιση αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας, μέσα από κοινωνικούς φορείς, δημοτικούς διαύλους κ.α.
Στο πλαίσιο αυτό αυτή τη βδομάδα θα παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και τη δεύτερη πρόταση νόμου, για τη νέα Σεισάχθεια, για την ολική ή μερική διαγραφή των χρεών σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που αδυνατούν αποδεδειγμένα να τα βγάλουν πέρα.

Στο δήμο Πατρέων, που είναι από τους περισσότερο «χτυπημένους» από το Μνημόνιο, επί θύραις είναι η εκδήλωση ανάλογου εγχειρήματος, πέραν από την Τράπεζα Τροφίμων που βοηθά σημαντικά συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: