ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Θου... Μαρξ φυλακή τω στόματί μου!!!

Σπ. Λυκούδης, γραμματέας ΔΗΜΑΡ.

Ο Κύριος Λυκούδης ανέκραξεν!
Συνεδριάζει σήμερα και αύριο, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Ιουλίου, η Κεντρική Επιτροπή της Δημ.Αρ. Κατά την εισήγησή του λοιπόν ο γραμματέας της είπε και τι δεν είπε!!!
Αφού κάθε ιδέα περί επαναδιαπραγμάτευση και -πόσω μάλλον- απαγκίστρωσης έχουν εγκαταλειφθεί και μια μέρα μόλις μετά την επίθεση των απεργοσπαστικών ΜΑΤ στη Χαλυβουργία, ο κύριος Λυκούδης ξεκίνησε την εισήγησή του μιλώντας για... σοβαρότητα!
«Οι μήνες που πέρασαν δοκίμασαν τη σοβαρότητα και την αντοχή του κόμματος μας», είπε.
Το πιο συγκλονιστικό σημείο όμως ήταν αυτό που αφορά το ότι θεωρεί ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ το κόμμα του συνεχιστή της Ανανεωτικής Αριστεράς! «Περάσαμε και από τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις όρθιοι, καταγράψαμε ένα ικανοποιητικό ποσοστό (το μεγαλύτερο στην ιστορία του ανανεωτικού ρεύματος της Αριστεράς στη χώρα μας αν θεωρήσουμε ότι εμείς είμαστε οι συνεχιστές του)» είπε.
Κι εμείς, μετά από τέτοια δήλωση τι να πούμε; Θου... Μαρξ φυλακή τω στόματί μου!!!

(Από το πόρταλ left.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: