ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Οι βιαστικοί του συστήματος έβγαλαν Πρόεδρο τον μπάρμπα Φώτη!

Το σημερινόπρωτοσέλιδο της εφημερίδας εξέλεξε Πρόεδρο!

Δεν ξέρω τι σόι πράγμα είναι τούτη η νεοεμφανιζόμενη "Ελληνική Δημοσκοπική Εταιρεία", που αναλαμβάνει κάθε φορά να ξεπλένει την κυβερνητική Τρόικα, αλλά πρέπει να είναι κάτι... τρανό για τους εταίρους της συγκυβέρνησης, αφού την μία φορά τους δίνει σε δημοσκόπησή της ανεβασμένα ποσοστά αποδοχής από τους αγανακτισμένους Έλληνες, ενώ αντιθέτως κατεβάζει στο 20% τον ΣΥΡΙΖΑ και αναλόγως το ΚΚΕ 4,5%, την ΝΔ 23% κλπ. Τούτη τη φορά μέσω «Παρασκευής και 13» φέρει τους ερωτώμενους να θέλουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον μπάρμπα Φώτη Κουβ(ρ)έλη της ΔΗΜοκρατικής ΑΡλούμπας (Δημ.Αρ).
Φυσικό θα πείτε για έναν καταξιωμένο πρόθυμο του συστήματος. Αλλά για σταθείτε βρε βιαστικοί του συστήματος. Θα προλάβετε να φτάσετε μέχρι εκεί ή μήπως θα σας πάρουν με τις κλωτσιές οι πολίτες; Μία φορά τρομοκρατήθηκαν και κοροϊδεύτηκαν από τα ΜΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: