ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ξεκινά σε λίγο η συνεδρίαση της Κ.Ο. των «71» του ΣΥΡΙΖΑ

Β. Χατζηλάμπρου, Κ. Σπαρτινός, Μ. Κανελλοπούλου. (Αρχείο).


Από την Αχαΐα μετέχουν η Μαρία Κανελλοπούλου και ο Βασ. Χατζηλάμπρου

Σε λίγη ώρα, 3 μ.μ., ο Αλέξης Τσίπρας θα ανοίξει τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με μια ομιλία που θα καλύψει όλα τα “καυτά” θέματα της περιόδου. Στην συνεδρίαση θα μετάσχουν από την Αχαΐα οι δύο βουλευτές της, Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου.
Ήδη από την “ηχηρή” πολιτική του παρέμβαση στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ έχει καταστήσει σαφές ότι οι μνημονιακές δυνάμεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν μία νέα αξιωματική αντιπολίτευση, που μεθοδευμένα και αποτελεσματικά θα ασκεί το ρόλο που της έχει αναθέσει το ένα εκατομμύριο λαού που την ψήφισαν και ο καταστατικός χάρτης του Συντάγματος. Και όπως είπε ο Αλ. Τσίπρας στην προεκλογική του ομιλία στην Πάτρα, στις 13 Ιουνίου, στην πλ. Γεωργίου, «θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα»!
Δείγμα αυτής της νομιμότητας είναι η άρνηση του Αλ. Τσίπρα για  συνάντηση που του ζήτησαν οι υπάλληλοι της Τρόικας. Παράλληλα “ταρακούνησε” την εσωτερική  κυβερνητική Τρόικα με την πρότασή να πράξει το ίδιο, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και με την προτροπή του να συγκληθεί άμεσα Σύνοδος Κορυφής με αποκλειστικό θέμα την Ελλάδα ώστε να υπάρξει ένας συνολικά νέος σχεδιασμός, σε κόντρα με τις συνταγές λιτότητας που βουλιάζουν την κοινωνία.
Παραμονή σήμερα, της άφιξης των υπαλλήλων της Τρόικας, λοιπόν, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο Αλ. Τσίπρας θα επιμείνει στη σκληρή γραμμή απέναντί της και έναντι της Τρόικας εσωτερικού.
Η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρεί βέβαιο ότι η συνέχιση της ίδιας μνημονιακής πορείας με τη συνδρομή των κατασταλτικών μηχανισμών, όπως την είδαμε στη "Χαλυβουργία", θα οδηγήσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, στο απόλυτο χάος, τόσο την Κοινωνία όσο και την Οικονομία. Απολύτως ενδεικτική επ' αυτών είναι η φράση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ότι ο Σαμαράς θα μετατραπεί σε πρωθυπουργό της δραχμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: