ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Λάλησε ο Θ. Πάγκαλος μετά το αποτέλεσμα, τα βάζει με ΠΑΣΟΚους

"Μαζί τα φάγαμε", τι με κατηγορείται, λέει στους συντρόφους του.

Γράφει για «ανεπάγγελτους και αργόμισθους υπαλλήλους ενός χρεοκοπημένου κόμματος»

Ο Θ. Πάγκαλος είπε πριν τις εκλογές της 6 Μαΐου να μην κατέλθει, καθ’ ότι είχε συμπληρώσει τον πολιτικό του κύκλο. Κοινώς για να μην φάει στραπάτσο κατάμουτρα, όπως και έγινε με κάτι πρωτοκλασάτους, όπως έγινε με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου και στη συνέχεια, του Λ. Παπαδήμου, αλλά και βουλευτές που ταυτίστηκαν με τον πρώην πρωθυπουργό και ανήκαν στον στενό κύκλο του ή ακόμα και στελέχη που ανήκουν στο "βενιζελικό" στρατόπεδο, τα οποία δεν έμειναν αλώβητα από την… αποψίλωση που υπέστη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Από τη "σφαγή" της κάλπης, όπως ξέρουμε δεν γλίτωσε η Άν. Διαμαντοπούλου, κορυφαία αντιπάθεια της Πανεπιστημιακής κοινότητας, η οποία "πλήρωσε" την προκλητική στάση που κράτησε κατά τη θητεία της απέναντι στον πανεπιστημιακό χώρο. Επίσης δεν γλίτωσε σχεδόν κανείς από εκείνους που ανήκουν στους λεγόμενους "παπανδρεϊκούς", με πρώτους τον αρχιτέκτονα του πρώτου Μνημονίου, Γ. Παπακωνσταντίνου, τον Γ. Ραγκούση και τον Π. Γερουλάνο, τον Φ. Πετσάλνικο, τη Μ. Ξενογιαννακοπούλου, τον Χρ. Παπουτσή και τον Π. Μπεγλίτη. Εκτός έμειναν τότε και οι: Π. Ευθυμίου, ο πρώην υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, οι Δ. Ρέππας, Χρ. Πρωτόπαπας, Άν. Νταλάρα, Μ. Αποστολάκη, Γ. Βούρος και Τ. Χυτήρης. Όπως επίσης, μεταξύ άλλων και οι Ν. Αλευράς, Π. Οικονόμου, Δ. Καρύδης, Γ. Διαμαντίδης και Γρ. Νιώτης, Κ. Καρτάλης, Δ. Κουσελάς κ.α.

Τώρα λοιπόν, που ο Θόδωρος (ή γνωστότερος με το καλλιτεχνικό του όνομα «μαζί τα φάγαμε») έμεινε ανεπάγγελτος από πολιτική ασχολείται με το twitter. Ε, εκεί είναι που βγάζει τη νέα… χολή του!

Για "ανεπάγγελτους και αργόμισθους υπαλλήλους ενός χρεοκοπημένου κόμματος" κάνει λόγο ο Θόδωρος μέσω του λογαριασμού του στο twitter με αφορμή δηλώσεις κύκλων κοντά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, που του επιρρίπτουν έμμεσα ευθύνες για το αποτέλεσμα των εκλογών, καθώς με την θρασύτατη στάση που κράτησε στο διάστημα της Παπανδρεϊκής “βασιλείας,, προκάλεσε τους πολίτες. Και τώρα τον ρωτούν τι θα κάνει; Θα μείνει ο Θόδωρος Πάγκαλος στην τοπική οργάνωση της περιοχής του για να ακούσει και την κριτική από τα μέλη της;
Ιδού η απάντηση Πάγκαλου, όπως την δίνει από τον λογαριασμό του στο twitter.   

«"Το ερώτημα είναι εάν ο κ. Πάγκαλος θα εγγραφεί στην τοπική οργάνωση της περιοχής του". Κοίτα ποιοι μιλάνε. Τον Αύγουστο του '74 πυρήνας πρωτοβουλίας δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ στην Ελευσίνα. Ο Πάγκαλος, ήταν ένας από αυτούς. Εσείς άραγε πού ήσαστε; Μερικοί δεν είχατε γεννηθεί, άλλοι κυκλοφορούσατε στην Ένωση Κέντρου και μερικοί κατά ΚΟΔΗΣΟ μεριά. Για να μην αναφερθούμε στις βαρύτερες περιπτώσεις που ανακάλυψαν το ΠΑΣΟΚ μετά το '81» αναφέρει ο Θόδωρος.

Μάλλον πρέπει νάχει λαλήσει ο Θόδωρος μετά το εκλογικό αποτέλεσμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: