ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Από ΝΔ και ΧΑ τα έκτροπα με ευθύνη του Κ. Μητσοτάκη



Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση του στο «Μακεδονικό» εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ νομιμοποιεί τη φασιστική ρητορεία και τις φασιστικές πρακτικές.


«Οι δυνάμεις που εχθρεύονται τη συμφωνία και στις δύο χώρες έχουν κοινή βάση επιχειρημάτων. Την πατριδοκαπηλία, την αλλοίωση της ιστορίας και φυσικά τον άκρατο λαϊκισμό. Η ΝΔ και το VMRO, όχι μόνο αγνοούν την ιστορική τους ευθύνη για τη διαιώνιση του προβλήματος, αλλά, σήμερα, υπό την ηγεμονία ακροδεξιών ομάδων στο εσωτερικό τους, προσπαθούν για ακόμη μία φορά να παίξουν το χαρτί του διχασμού. Του διχασμού ανάμεσα σε δήθεν πατριώτες και δήθεν προδότες» σημείωσε ο Δ. Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Οι προβοκατόρικες ενέργειες των τελευταίων ημερών που έχουν οργανωθεί από μια χούφτα μελών και στελεχών της ΝΔ σε αγαστή συνεργασία με Χρυσαυγίτες προφανώς δεν μπορούν να δημιουργήσουν  την εικόνα του εθνικού διχασμού. Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της ΝΔ δεν πρόκειται να ακολουθήσουν την ηγεσία της, αλλά και μερίδα του Τύπου, που υποστηρίζει τη χρυσαυγίτικη μετάλλαξη του ιστορικού κόμματος της κεντροδεξιάς.Τα χθεσινά περιστατικά στα Γιαννιτσά, αλλά και τα Χανιά, όπου ομάδες 5-6 μελών της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένταση έρχονται σε συνέχεια της επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και της εθνικιστικής στροφής της ΝΔ τις τελευταίες εβδομάδες» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συμπλήρωσε:

«Έρχονται σε συνέχεια του φασιστικού παραληρήματος του στελέχους της ΝΔ Πριονίδη που καλούσε σε πογκρόμ εναντίον Αριστερών και, μάλιστα, με την πλήρη κάλυψη της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας. Η σιωπή του κ. Μητσοτάκη συνεπάγεται ότι τα περιθωριακά αυτά περιστατικά οργανώνονται κατ’ εντολήν και με την πλήρη κάλυψη του ίδιου. Δικαιώνεται έτσι η επισήμανση της κυβέρνησης ότι ο κ. Μητσοτάκης με τη στάση του νομιμοποιεί αντικειμενικά τη φασιστική ρητορεία και τις φασιστικές πρακτικές και ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον ακροδεξιό εκφυλισμό της Νέας Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: