ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Έγραψε στα «όργανά» του τα ΜΑΤ, τη Μέρκελ και τους υποτακτικούς της!

Ο νεαρός γυμνιστής διαδηλωτής που συνελήφθη από τα ΜΑΤ, καθώς ερεθίστηκαν !


Τη βία δεν γλίτωσαν Τ. Κουΐκ και Ανεξάρτητοι Έλληνες
Γυμνός Αμερικανός άνδρας που κινήθηκε εναντίον των ΜΑΤ τα οποία φρουρούσαν τη Μέρκελ, αποθεώθηκε από τους διαδηλωτές που μάλλον θα είδαν κάποιο συμβολισμό στο όλο... τσιτσίδωμα.  Το χάπενικ είναι συνηθισμένο στο εξωτερικό, όπου μάλιστα, ιδίως Βρετανοί αποδοκιμάζουν τους αντιλαϊκούς πολιτικούς επιδεικνύοντας τα γυμνά οπίσθιά τους. Ενιότε αναγράφουν και σύνθημα γράμμα-γράμμα σε αυτά! Ο άνδρας αυτός συνελήφθη από τα ΜΑΤ, που φαίνεται ερεθίστηκαν, αλλά αργότερα αφέθη ελεύθερος
Πάντως απίστευτες εικόνες απεικόνισε το φωτογραφικό γραφείο eurokinissi οι οποίες έκαναν τον γύρω του διαδικτύου. Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, έναν διαδηλωτή που άρχισε να τρέχει γυμνός στη Βασιλέως Γεωργίου, ανάμεσα σε άνδρες των ΜΑΤ και να χαιρετά τα πλήθη.
Αυτά συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι στη διαμαρτυρία των κατοίκων της πρωτεύουσας στο Σύνταγμα. Όμως δεν ήταν τα μόνα.
Στο μεταξύ ένταση επικράτησε έξω από το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» μεταξύ εργαζομένων που διαμαρτύρονταν για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους και των ΜΑΤ. Οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στη λεωφόρο Μεσογείων και απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ. Στη συνέχεια πέταξαν μπουκάλια με νερό στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών, αλλά και στο όχημα που μετέφερε τη Μέρκελ. 

Καπνοί από τα χημικά.
 Ένταση προκλήθηκε και στη συγκέντρωση στελεχών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στους Στύλους του Ολυμπίου Διός όταν έπεσαν χημικά από διμοιρίες των ΜΑΤ. Δακρυγόνα δέχτηκαν ο Τέρενς Κουίκ και ο Γιάννης Κουράκος.
Όταν στη γερμανική πρεσβεία έφτασε ο Πάνος Καμμένος με την Κοινοβουλευτική του Ομάδα προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα, ο πρόεδρος του κόμματος και οι βουλευτές του δεν έγιναν δεκτοί, με αποτέλεσμα να θυροκολλήσουν το ψήφισμά τους και στη συνέχεια να αναχωρήσουν.
Πάντως οι πορευθέντες του ΚΚΕ από την Ομόνοια έως το Σύνταγμα, μόλις βρέθηκαν αντιμέτωποι με την δυσάρεστη κατάσταση που επικρατούσε εκεί, αποχώρησαν εισπράττοντας δυσμενή σχόλια διαδηλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: