ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Σε αυστηρή «υγειονομική ζώνη» η καγκελόφραχτη παρέλαση στην Αθήνα

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την Αθήνα.


Απέφυγαν το περυσινό συμβάν ακύρωσης
της εκδήλωσης
Χωρίς απρόοπτα και σε «υγειονομική ζώνη» έγινε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα, η οποία διήρκεσε περίπου είκοσι λεπτά, προκειμένου να μην επαναληφθεί η εικόνα του 2011, όταν τελικά ακυρώθηκε η παρέλαση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας αποχώρησε.
Έντονη ήταν η αστυνομική παρουσία σε Πανεπιστημίου, Σύνταγμα, αλλά και στους γύρω δρόμους, ενώ τοποθετήθηκαν σχοινιά και κιγκλιδώματα προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση των πολιτών στην παρέλαση.
Την παρέλαση από την πλατεία Συντάγματος, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, παρακολούθησαν μόνο φοιτητές των σχολών της Αστυνομίας.
Προσήχθησαν δύο γυναίκες, καθώς προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό από την κάτω πλευρά του Συντάγματος και να περάσουν μπροστά για να δουν την παρέλαση.
Μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στον πεζόδρομο της Κοραή φωνάζοντας συνθήματα κατά του μνημονίου. Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποίησαν πορεία από τα Προπύλαια μέχρι την Ομόνοια.
Συμμετείχε η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» και άλλοι φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: