ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Με συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην παραλία αντιδρά ο Δήμος Πατρέων

10-9-2010, από την παμπατραϊκή διαμαρτυρία για την απόδωση του λιμανιού στους Πατρινούς


Φόβος για την ανατροπή της απόφασης για παραχώρηση στην πόλη του λιμανιού της Πάτρας
Με αφορμή τη σημερινή κατάθεση προς ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την αποκρατικοποίηση των Οργανισμών Λιμένων, μεταξύ των οποίων και του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε., και των φόβων που εκφράζονται ότι πιθανόν θα επιχειρηθεί να τεθούν υπό αμφισβήτηση τα έως σήμερα δεδομένα αναφορικά με την οριστική παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο Πατρέων, ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, ζήτησε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνο Μπουρδούλη, να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω στάση του Σώματος για την οριστική παραχώρηση του Θαλασσίου Μετώπου στο Δήμο. 
Η συνεδρίαση ορίστηκε για την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Λιμανιού, προκειμένου να καταδειχθεί η αμετακίνητη του Δήμου ότι το θαλάσσιο μέτωπο ανήκει πλέον στην Πάτρα και στους δημότες της.
Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος ζήτησε να τεθεί προς συζήτηση και το θέμα της έγκρισης διαδικασίας ανάθεσης δημοσίου διεθνούς διαγωνισμού, για το έργο «Εγκαταστάσεις διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων νομού Αχαΐας», μετά και τη χθεσινή (Δευτέρα) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την απρόσκοπτη λειτουργία του Σώματος.
Τα συγκεκριμένα δύο θέματα είναι μείζονος σημασίας για την Πάτρα και γι’ αυτό ο Δήμαρχος επέλεξε να συζητηθούν στην ίδια συνεδρίαση για να καταδείξει ότι η πόλη πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο σε αυτά.
Ο Γ. Δημαράς δήλωσε ότι είναι αντίθετος σε κάθε σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της πόλης, καθώς και σε τυχόν σχέδια ιδιωτικοποίησης του Τομέα της Καθαριότητας του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: