ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει τα εργασιακά και παραμένει στην κυβέρνηση

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ επιμένει ομόφωνα και σταθερά στην άρνησή της να αποδεχτεί τις προτάσεις της τρόικας για τις εργασιακές σχέσεις.  
Απευθυνόμαστε στους Ευρωπαίους εταίρους και τους καλούμε να αποσύρουν τις αξιώσεις της τρόικας που ανατρέπουν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων της πατρίδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος. 
Σύμφωνα με ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και τα επόμενα εικοσιτετράωρα ώστε να ξεπεραστεί το αδιέξοδο και να κατατεθούν προς ψήφιση τα μέτρα στη Βουλή.
Στη μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, που πραγματοποιήθηκε την χθες Τετάρτη, αποφασίστηκε ότι η θέση του κόμματος παραμένει σταθερή να μην ψηφίσει τα εργασιακά, καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν ακόμα σημαντικές εκκρεμότητες. Τη θέση αυτή στήριξαν και οι 16 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχική του εισήγηση ο κ. Κουβέλης πρότεινε οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ να καταψηφίσουν τα εργασιακά μέτρα ακόμα και στη διαφαινόμενη περίπτωση που αυτά έρθουν σε ένα άρθρο με όλες τις άλλες διαρθρωτικές αλλαγές,. Παράλληλα, ωστόσο, τάχθηκε υπέρ της παραμονής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: