ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Αποστομωτική απάντηση Μαρίας Κανελλοπούλου στον Αμβρόσιο

Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐα«Δυστυχώς γι’ αυτόν, οι χρυσές δουλειές  του Μεσαίωνα έχουν τελειώσει!»


Την αντίδραση της βουλευτού Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Κανελλοπούλου προκάλεσε η οργισμένη απάντηση του επισκόπου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου προς τον ΣΥΝ της Αιγιαλείας, που τον καλούσε να μην παραστεί το π. Σάββατο στην τέλεση εγκαινίων του γραφείου της νεοναζιστικής οργάνωσης. Ο Επίσκοπος σοφά ποιών δεν παρέστη, πλην όμως η σοφή τακτική του συνοδεύτηκε από φανατικό -απαράδεκτη στάση για ιερέα- παραλήρημα και ακατάσχετο υβρεολόγιο, μην παραλείποντας μάλιστα και παραινέσεις προς Χρυσή Αυγή για εξωραϊσμό της, υπενθυμίζοντας το κακό που της έκανε εκείνο το άγαρμπο «εγέρθουτου»!

Χωρίς λόγια.
Η επιστολή της Μαρίας Κανελλοπούλου είναι η παρακάτω:
Στα πολιτικά ερωτήματα που τέθηκαν από την προηγούμενη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αιγίου, ο Αμβρόσιος όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά αντίθετα δραπέτευσε επιστρατεύοντας... κατάρες και θρησκευτικές θυμοσοφίες. Προχώρησε όμως και ένα βήμα παραπέρα: Με τις παραινέσεις του προς την Χρυσή Αυγή, συνεχίζει να εκθέτει την Εκκλησία της Ελλάδος και να προκαλεί την τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων και της Αιγιαλείας.
Εμείς θα επιμείνουμε, ξαναθυμίζοντας σε αυτόν και τους ομοϊδεάτες του ότι αμείβεται με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων ως ανώτερος κληρικός και όχι για να ασκεί καθήκοντα ''image maker'' της νεοναζιστικής συμμορίας.
Ο Αμβρόσιος επέχει ρόλο ηθικού αυτουργού στις πράξεις της Χρυσής Αυγής (π.χ. «Χυτήριο»). Καλούμε τον Αρχιεπίσκοπο και την Ιερά Σύνοδο να τον μαζέψουν. Είναι επίσης απαράδεκτο, το Υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων, να σιγοντάρει τέτοιες πρακτικές, αρνούμενο να πάρει θέση.
Εκτός των άλλων, ο Αμβρόσιος αναρωτιέται γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ασχολείται μαζί του. Όλοι και όλες εμείς που ζούμε την καθημερινότητά μας στις τοπικές κοινωνίες των Καλαβρύτων και της Αιγιαλείας, όντως έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα, για να ασχοληθούμε με την περίπτωση του Αμβρόσιου. Θα θεωρούσαμε τις δηλώσεις του γραφικές, αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνες.
Γι' αυτό και πολεμάμε τον σκοταδισμό του, όσο και τον σκοταδισμό των νεοναζί φίλων του, στα Καλάβρυτα, στην Αιγιαλεία και παντού όπου ο ναζισμός άφησε νεκρούς, αποκαΐδια, ξεκληρισμένες οικογένειες, ορφανά παιδιά και κυρίως μνήμες που δεν πρέπει να σβήσουν.

Υ.Γ:
Όσο για τις προσωπικές θρησκευτικές επιλογές των μελών, των στελεχών και του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, θα πρέπει να θυμίσουμε στον Αμβρόσιο, ότι δυστυχώς γι' αυτόν, οι χρυσές δουλειές του Μεσαίωνα έχουν τελειώσει!

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Μαρία ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
____________________________________________________
Τηλ. επικοινωνίας: 6981086533, 6973825647, 2103706407, 2610220600

Δεν υπάρχουν σχόλια: