ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Με κέφι ξεκινούν την εγκατάσταση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οι Πατρινοί σύντροφοι

4 Οκτωβρίου 2012, πλ. Εθν. Αντίστασης Πάτρας. Ο Μιχ. Σιδηρόπουλος καταθέτει στεφάνι εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στην επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τη ναζιστική κατοχή.


Ανοικτά κάθε πρωί από τις 9 μέχρι τις 2.30 και το απόγευμα συνήθως 6 με 9
Όπως πάντα ευρηματικοί οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, όταν θέλουν να «τσιγκλίσουν» στο φιλότιμο τον σύντροφό τους θα βρουν έξυπνους τρόπους. Πολύ περισσότερο τώρα που χρειάζεται κέφι και διάθεση, αναγκαία υλικά για την Παρασκευή του πολιτικού μείγματος.
Η αύξηση της επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ ώθησε σε εξεύρεση τρόπων και μέσων  για την ικανοποίηση των νέων αναγκών. Τουτέστιν, καλό και ευρύχωρο είναι το κτίριο που ενοικίασε ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, πλην όμως χρειάζονται και καρέκλες για να συνεδριάσουν τα όργανα και όπως είναι γνωστό, στους εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αυτές έλειπαν, μέχρι που από μηχανής Θεός μερίμνησε.
Για τούτο το λόγο ο σύντροφος Μιχάλης Σιδηρόπουλος καλεί σε επιστράτευση με το παρακάτω μήνυμα:   

 «Αγαπητές/τοί συντρόφισσες/οι,
Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως από σήμερα το μεσημέρι (ημέρα Τρίτη) έχουμε 52 νέες και ολοκαίνουριες καρέκλες -είναι ακόμα μέσα στο κουτί τους- στα νέα μας γραφεία (Κορίνθου 313-315, 1ος όροφος), μετά από την προσφορά του συντονιστή της γραμματείας.
Οι καινούριες καρέκλες είναι από το IKEA, οπότε όσες/οι είχατε εμπειρία με αυτό το ναό του σουηδικού ιμπεριαλισμού θα γνωρίζετε πολύ καλά ότι οτιδήποτε πουλάει πρέπει να συναρμολογηθεί!
Επομένως, 52 νέες καρέκλες περιμένουν τους Συριζαίους και τις Συριζαίες που θα τις δώσουν σχήμα και μορφή για να γεμίσουν το μεγάλο χώρο συνελεύσεων των γραφείων. Ελάτε μόνο με  διάθεση για δουλειά, εργαλεία υπάρχουν στα γραφεία.
Οι καρέκλες σας περιμένουν.... Ανυπομονούν να λιώσουν κάτω από το βάρος πολύωρων συνελεύσεων! Μην τις αφήσουμε να περιμένουν.
Τα γραφεία είναι ανοικτά κάθε πρωί από τις 9 μέχρι τις 2.30 και το απόγευμα συνήθως 6 με 9. Για τις απογευματινές ώρες επικοινωνήστε μαζί μου - 6973825647
Συντροφικά Μιχάλης Σιδηρόπουλος»

Να τους ευχηθούμε καλή όρεξη και διάθεση. Θα μας φανούν χρήσιμοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: