ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Φέτος να φωνάξουμε το δικό μας αντιμνημονιακό «ΟΧΙ»

Βίντεο ερασιτεχνικό από πέρυσι στην Πάτρα. Η προτροπή για φέτος είναι παρέλαση των πολιτών στην ουρά της κύριας παρέλασης.

28 Οκτώβρη 1940 - 28 Οκτώβρη 2012
Το ΟΧΙ του λαού να ακουστεί δυνατά

Να σταματήσουμε την καταστροφή
Να οργανώσουμε την ανατροπή
Η τρόικα εσωτερικού προχωράει ακάθεκτη στο σχέδιο καταστροφής της κοινωνίας και του ξεπουλήματος της χώρας. Παρά τους λεονταρισμούς Βενιζέλου και Κουβέλη, το τρίτο μνημόνιο προωθείται μέχρι κεραίας, σύμφωνα με τις εντολές της τρόικα. Πλέον όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της εξαθλίωσης του λαού. Όλοι καταλαβαίνουν πως η υποτιθέμενη αντίθεση των δύο κυβερνητικών συνεταίρων στα μέτρα για τα εργασιακά, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα θέατρο, στημένο για να δώσει ανάσες σε μια παραπαίουσα μνημονιακή κυβέρνηση.
Γνωρίζουν ότι δεν έχουν τη στήριξη του ελληνικού λαού. Γι’ αυτό, με τη βοήθεια των καθεστωτικών ΜΜΕ και της Χρυσής Αυγής σπέρνουν το φόβο προσπαθώντας να οδηγήσουν την κοινωνία σε παράλυση. Πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα περάσουν τα νέα μέτρα. Ο λαός όμως, όπως έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, δεν είναι τόσο εύκολο θύμα. Ολοένα και περισσότερο χειραφετείται, ολοένα και περισσότερο καταλαβαίνει πως μόνο η οργάνωση της αντίστασης και της αλληλεγγύης θα τον σώσει από την πείνα! Αυτοί είναι που φοβούνται, αυτοί εχθρεύονται τον οργανωμένο λαό!
Στην περσινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο ελληνικός λαός, τιμώντας το νόημα της ημέρας, με τις μαζικές, αυθόρμητες παρεμβάσεις του στις παρελάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα ανάγκασε σε παραίτηση την κυβέρνηση. Φέτος, όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες, ολόκληρη η κοινωνία που στενάζει κάτω από το μνημονιακό ζυγό, να πούμε το δικό μας ΟΧΙ. Την ημέρα που τιμούμε τον αγώνα ενάντια στην κατοχή, το φασισμό και το ναζισμό, να φωνάξουμε ΟΧΙ στην υποτέλεια, ΟΧΙ στα μνημόνια, ΟΧΙ στα μισαλλόδοξα κηρύγματα των νοσταλγών του φασισμού. Συνεχίζουμε τον αγώνα για να διώξουμε αυτούς που θέλουν να κάνουν τη χώρα μας οικονομική αποικία και τους ντόπιους υπαλλήλους τους. Παλεύουμε για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, με ανεξαρτησία και πραγματική Δημοκρατία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τον λαό της Πάτρας να μην υποκύψει στην τρομοκρατία που προσπαθεί να επιβάλει η συγκυβέρνηση. Καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν στις δράσεις των κοινωνικών φορέων ώστε με μαζικό, μαχητικό και ειρηνικό τρόπο να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους στη μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική, καθώς και σε λαϊκές εκδηλώσεις που θα οργανωθούν μετά τις παρελάσεις.

Όλοι και όλες την Κυριακή 28 Οκτώβρη στις 10:30 π.μ. στην πλ. Γεωργίου.
Για Δημοκρατία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: