ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Πώς η χώρα δέθηκε στο Μνημόνιο

Πάσχα του 2010, ο Γ. Παπανδρέου από τη γραφική Κάλυμνο ανακοινώνει ότι η χώρα θα καλέσει το ΔΝΤ για να της παράσχει τεχνικές συμβουλές προκειμένου να αντιμετωπίσει το οικονομικό έλλειμμα!


Πηγή: www.avgi.gr
Από τον Οκτώβριο του 2010, όταν ο τότε υπουργός Οικονομικών ανακάλυψε αίφνης ότι το έλλειμμα έχει εκτοξευθεί στο 12,5% του ΑΕΠ, το οποίο αργότερα αναθεωρήθηκε προς τα πάνω προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, μέχρι τον Μάιο του 2010, που η Ελλάδα δέθηκε στο Μνημόνιο, υπήρξαν πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν τη χώρα ακόμη πιο βαθιά στην κρίση.
Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής - σοκ είναι σήμερα ορατά στις χαίνουσες πληγές της ελληνικής οικονομίας. Στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, που βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται δραματικά, στους ανέργους, που βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν πραγματικό εφιάλτη, στους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους, που φοβούνται πλέον σοβαρά για την επόμενη ημέρα σε μια χώρα που ευτελίζεται, λοιδορείται και εξαθλιώνεται. Η κοινωνία "βράζει" από την οργή και την απόγνωση, ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει να μετατραπεί σε τριτοκοσμική χώρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει από τον Σεπτέμβριο στη Βουλή πρόταση για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής προκειμένου ο λαός να μάθει όλη την αλήθεια για τις ευθύνες που οδηγούν τη χώρα στην εξαθλίωση. Η εφημερίδα Κυριακάτικη “Αυγή” άνοιξε χθες τον "Φάκελο Μνημόνιο", αλλά και το νέο Μνημόνιο - fast track που ξεκινά με την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ. «Πώς η χώρα δέθηκε στο Μνημόνιο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: