ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Στην πλ. Γεωργίου Πάτρας, ώρα 10.30 η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ αύριο

28-10-11. Φωτογραφία Αρχείου, από την Πάτρα.


Με μαζικό, μαχητικό και ειρηνικό τρόπο θα εκδηλώσουν την αντίθεσή τους στα μνημόνια
Δράσεις κοινωνικής απαίτησης να αποσυρθούν τα μέτρα που έχουν συμφωνήσει οι τρεις της κυβέρνησης, διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα αύριο εναντίον αυτών που μας παραπλανούν μέσα από το κόλπο της δήθεν διαπραγμάτευσης για τα δευτερεύοντα, όταν από το Φεβρουάριο έχουν συμφωνήσει στα κύρια, μέσα σε ένα καθεστώς διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και με καθιερωμένο τον εργασιακό μεσαίωνα.
Στην Πάτρα, η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου, θα συμμετάσχει αύριο, στην κινητοποίηση στην οποία καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ της πόλης, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην πλατεία Γεωργίου, στις 10.30, σύμφωνα με την κεντρική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ , ο οποίος «καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν στις δράσεις των κοινωνικών φορέων ώστε με μαζικό, μαχητικό και ειρηνικό τρόπο να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους στη μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική, καθώς και σε λαϊκές εκδηλώσεις που θα οργανωθούν μετά τις παρελάσεις».

Για πρώτη φορά στα μουγκά

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, αν κάτι δεν αλλάξει την τελευταία στιγμή, πάμε για... βουβή παρέλαση στην Πάτρα εξαιτίας της οικονομικής δεινότητας του Δήμου. Οι δημοτικοί υπάλληλοι που φρόντιζαν την κάλυψη της κατάθεσης στεφάνων στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης διεμήνυσαν, κατά πληροφορίες του thebest.gr, ότι φέτος δεν πρόκειται να εργαστούν εξαιτίας της προφανούς αδυναμίας του Δήμου να καταβάλλει τις προβλεπόμενες αποζημιώσεις.
Παράλληλα, ο διαγωνισμός που ο Δήμος διενήργησε για την ηχητική κάλυψη της παρέλασης, όπως μας πληροφορεί το thebest.gr, κηρύχθηκε άγονος καθώς καμία εταιρεία δεν συμμετείχε εξαιτίας των παλαιότερων οφειλών του Δήμου απέναντί τους.
Έτσι, το πιθανότερο είναι ότι όσοι παρελάσουν αλλά και όσοι σπεύσουν να παρακολουθήσουν την παρέλαση της Κυριακής δεν θα ακούν από τα μεγάφωνα την φωνή του εκφωνητή ή της εκφωνήτριας, ούτε τα γνωστά επετειακά τραγούδια.

Και στο Βόλο αντιφασιστικά

Πολυπληθής και συνάμα δυναμική ήταν η αντιφασιστική πορεία στο κέντρο του Βόλου και το απόγευμα του Σαββάτου σήμερα, θυμίζοντας εκείνο της 6η Οκτωβρίου. 
Την ίδια ώρα, μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποιούσαν εκδήλωση στα γραφεία τους, στην συμβολή των οδών Δημητριάδος και Σκενδεράνη, κάτω από τα οποία βρέθηκαν οι εκατοντάδες πολίτες του Βόλου, φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα.
 
Ακολούθησε πορεία, με το σώμα της, όπως και την προηγούμενη φορά, να τίθεται υπό την αυξημένη περιφρούρηση των συμμετεχόντων, οι οποίοι είχαν στήσει μία κυριολεκτικά ανθρώπινη αλυσίδα, προστατεύοντας τους εκατοντάδες Βολιώτες όλων των ηλικιών που κινήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, υπό το βλέμμα ισχυρών, ωστόσο διακριτικών, αστυνομικών δυνάμεων, για να καταλήξουν στον θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο Αίγιο απών από ΧΑ ο Αμβρόσιος

Κατά δήλωση του ιδίου του επισκόπου Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου, δεν θα παρουσιάζονταν στον αγιασμό των γραφείων που ανοίγει η Χρυσή Αυγή στην Πόλη. Μέσα από παραλήρημα που όμοιό του συχνά ακούει κανείς από στόματος Αμβροσίου, δηλώθηκε εγγράφως ότι… δεν αδειάζει να παραστεί και αντ’ αυτού εστάλη εκπρόσωπός τους. Παράλληλα επετέθη κατά του ΣΥΡΙΖΑ που απαίτησε από τον επίσκοπο να μην παραστεί.  
Στους κόλπους του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς του Αιγίου η μη παρουσία του ακροδεξιού Αμβρόσιου χαρακτηρίστηκε νίκη των αντιφασιστικών δυνάμεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: