ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Προσπάθεια του Υπουργείου να «ποδέσει» την ξυπόλυτη μαθήτρια

Η επίμαχη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.


Την πείραζαν τα ψηλοτάκουνα ή έχασε το ένα και έβγαλε και το άλλο;
Το πρόσωπο της μαθητικής παρέλασης της Αθήνας έγινε η σημαιοφόρος, η οποία παρήλασε... ξυπόλητη. Η φωτογραφία της ξυπόλητης σημαιοφόρου έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει αναφερθεί ότι επρόκειτο για μία συμβολική κίνηση με την οποία ήθελε να εκφράσει την αγανάκτησή της για τα σκληρά μέτρα λιτότητας. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι λόγοι ήταν πιο πρακτικοί και απλώς την «χτύπησαν» τα παπούτσια της, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου, που είπαν ότι η μαθήτρια έβγαλε τα παπούτσια της γιατί δεν μπορούσε να προχωρήσει με τα ψηλοτάκουνα.
Αντίθετα, κατά τον Ιω. Γεωργακόπουλο, γενικό διευθυντή Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων και Εκπαιδευτικών Θεμάτων του υπουργείου που εξέδωσε ανακοίνωση «η μαθήτρια βρισκόταν στο ύψος του πάρκινγκ της Βουλής έχασε το ένα παπούτσι της και αντί να σταματήσει και να προκαλέσει σύγχυση, έβγαλε και το δεύτερο παπούτσι και πλέον ξυπόλητη συνέχισε να παρελαύνει».
Η ενημέρωση επί του ζητήματος είναι αλά καρτ. Ότι θέλετε διαλέγετε και παίρνετε. Το Υπουργείο πάντως έδειξε καλή διάθεσει να την «ποδέσει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: